Yalnýz þu adamýn son yazdýklarýnýn tamamý iq su bir miktar yüksek olup analitik düþünce yetisi olan herkes tarafýndan ayný þekilde yorumlanacaðýný düþünüyorum.
Son mesajlarýnýn tamamý akp lehine.
Oy kullanmaya gitmezseniz 6 lý masaya yarar cümlesi de tuzu biberi oldu benim düþüncelerimin ve herkes gerçek yüzünü gördü.
surda 2 sene once, icerisinde hdp secmeninin de bulundugu kesim zar zor imamoglunu sectirebildi.o da 2. secimde.simdi hdp secmeni kendi adayina verecek oyu.
gelmis oy kullanmaya gitmezseniz 6 li masaya yarar diyor.tobe yarabbim.
Son derece cahilce, AKP lehine trolluk yapiyorsun.
Bir de ifade bulmussun, Analitik dusunce;
Kiþinin sosyal, mesleki ve entelektüel yaþamýný etkileyen bir düþünme yapýsý olan bu beceriye sahip bireyler, bir problemi tümdengelim yöntemi ile alt baþlýklara ayýrarak, probleme sebep olabilecek her bir olasýlýðý deðerlendirir ve eldeki verilerle birleþtirip çözüme ulaþýrlar.
Tanim bu, KK'ye olmadik hakaretler yapmak degil.
Ben hayret ediyorum, mertce cikip ben su partiye verecegim demiyorsun ? ama olmadik hakaret ve yakistirmalar yapiyorsun.
IBB secimlerinde YSK'nin yaptiklarini gordun.
Bu gelecek secimde de aynisini yapacaklar.
Sen KK'nin yerinde olsan ne yapardin ?
Yapilacak bir sey vardi da KK'mi yapmadi.
KK ekmeleddini aday yaparken muharrem inceyi aday yaparken hýrslý deðildi,öne çýkmadý ekmelettini sanki tayyip seçilsin diye aday gösterdi.Geçen seçimde çatý aday abdulah gül olsun diye kulis yaptý akþener engelledi.Benim teorim bizim gibi ülkelerde yönetimi iktidarý ve muhalefeti ile beraber dizayn ediyorlar,iktidar kendine verilen yol haritasýný uyguluyor muhalefette bizim gazýmýzý alýyor.Reis her sýkýþtýðýnda muhalefet baykalýyla kk sýyla incesiyle ekmelettini ile can suyu vermiþtir.Bu seçim farklý,iki þey oldu durup dururken deva ve gelecek kuruldu.Parti kurmak zor iþtir masraflý iþtir,ama bu saðlandý akp den oy çalacak iki parti kuruldu ve muhalefete geçti,ikinci atak da muhalefetin lidersizlik olayý çözüldü mansur ve imamoðlu parlatýldý.Þimdi tiyatronun baþka aþamasýndayýz bence kk yýpranacak yýpranacak son anda imamoðlu açýklanacak ve reisle akp tarihe karýþacak.Bunu reis de gayet iyi biliyor nasýl reis ilk geldiðinde mýntýka temizliði yapýlmýþtý benzeri imamoðlu için yapýlýyor.Siyasi yasaðý falan nasýl eski bir filme benziyor di mi.Bence sinan ateþ cinayeti bile mhp yi zayýflatmak için yol verilmiþ bir cinayet.Zamanýnda mhp nin 11 genel baþkan yardýmcýsýnýn seks kaseti çýkmýþtý benzeri bir iþlevi bu cinayet görecek.Bizim memlekette hiç bir þey tesadüfi deðildir.Benim aklýma göre tartýþmamýz çok da manalý deðil þu anda baþkan bellidir,biz sadece tiyatronun sonunu bilmiyoruz,yakýnda anlarýz olayý.
KK nýn ben çok da kendi iradesiyle davrandýðýný düþünmüyorum.Ekmelettini aday gösterdiði seçimden önce tanýdýðýndan bile þüpheliyim nasýl oldu da o ismi partisinde hiç kimseyle tartýþmadan aday gösterdi.Abdullah gülü nasýl oldu da çatý aday olarak düþünebildi,muharrem ince o gece nereye kayboldu)) Bunlar tiyatro oynuyorlar,iktidarý da muhalefeti de bizim gazýmýzý alacak þekilde davranýyorlar ana konularda plan ne ise o uygulanýyor.Zaten kendilerine verilen rolun azýcýk dýþýna çýkan rolunu deðiþtiren survývor adasýna veda ediyor.Misal muhsin yazýcýoðlu,misal özal,misal menderes.
Yer Ýmleri