Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
gerçek gazetecilerden bahsediyorum . senin haber alma hakkýný savunduðu , gerçekleri görme hakkýný savunduðu için orada . inan basýn olmasa olaylar çok farklý olur . bunu sýcak kolduðunda oturup sallayan birisi olarak yazmýyorum eskiden savaþ fotoðrafçýsýydým.þimdi maaþlý iþte çalýþýyorum. cidden zor iþtir yýpratýr insaný . ama bizde %99 þovmen olduðu için. gelir enkaza kurar kamerasýný þovunu yapar çeker gider .
Biz üzerimize düþen insanlýk görevini yerine getirelim...Si....et o þerefli aile çocuklarýný....
3 gün tv seyrettim sadece diyarbakýr baðlarda 1 apartman ile maraþta birkaç apartman hariç göçük altýndakilere ulaþým haberi göremedim...Elbistana bu gün özel yardým ekipleri girmiþ...Dün öðlenden sonra 15-20 kiþilik bir afad ekibi girmiþ ama þehirde min 300 bina yerle bir olmuþ...20 kiþi kimi kurtaracak!!!! Pazarcýk ve elbistanýn abartýsýz %70 yýkýlmýþ kalanlar ise hasarlý....
Algý ile yönetilecek bir durum deðil...Adýyamanda halk valiliði bastýðýna dair videolar vardý....
Eðer deprem de kayýp sayýsý 20 bini geçerse birilerinin kellesi gider
Yer Ýmleri