Benim akü ortaya çýkmýþ bir yerde kredi kartý dönsün alayým bir çift diye düþünüyorum ama bir tarafým da yazý görecek misin niye alacaksýn diyor þuan kararsýzým psikolojim alt üst. Belki depremi yoðun bakýmý daha önce yaþadýðým için mi nedir herkesten farklý daha aðýr yaþýyorum depremi. Hiç kaldýracak durumum yok. Gün boyu sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum.
Hükümet yetkilileri gün siyaset günü deðil diyor ama benim watsaptaki numaralar dan. Hep hükümeti savunan mazeretler görüyorum. Gün siyaset deðil diyorlar ama AFAD deprem dayanýþmasýndaki ahbapi görmüyor millî görüþçü cansuyu derneðini görmüyor. Sizin de siyasetinizin taaaa MK. Ýnsaný dünyadan soðuttunuz.
Karýlar pezonun elindeyse kime satýlacaðý kaça sayýlacaðýný bilemeyiz. Bugünkü yaþadýðýmý böyle ifade edeyim
Ülkeden pis kokular geliyor. Malum kitleye gül kokusu diye kitliyorlar. Algý önemli. Ne diyelim. O esnada bizede kilitliyorlar. 1999 depreminde her türlü eleþtiriyi yapanlar þimdi milletin aðzýný açmasýna müsade etmiyor. Millette aþýrý kaderci. Yanlýþ yapanlar muhakkak olacak ona ceza zaten verilmeli ama böyle hiç olmaz olmamalý. Gerçek kuru soðan atakta.
Haluk Levent kaza geçirmiþ. Allahtan Acil þifalar dilerim.
Yer Ýmleri