Türk borsasý iþte üç dört hisseye gelen net satýþ bu hale sokuyor bist i kiripto borsasý buradan daha iyi daha saðlam karþýlýðý yok diyorlar birde
Türk borsasý iþte üç dört hisseye gelen net satýþ bu hale sokuyor bist i kiripto borsasý buradan daha iyi daha saðlam karþýlýðý yok diyorlar birde
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Küccük yatýrýmcý almýyor ya bu hisseyi yarýn öbürgün 27 28 den yapýþýr tutar yine
Küçük yatýrýmcýya hisse satmayýn buralardan onlara 27 nin üstü serbest
Sanýrým endeks 4.350 gelmeden rahat etmez ondan sonra hisse bazlý çok iyi kar açýklamak þartýyla hareketler olur pnlsn 2022 1.ç karý %181 artýþ 2022 4.ç karýný da %80 kar artýþý olan Bi bilanço açýkladý ve þirket yatýrýmcý sunumunda ful kapasite çalýþýyor deniyor öz sermaye aztek benziyor son çeyrek karýyla 700 milyona taþýdý 700 milyon öz sermayeli þirketin net nakit pozisyonu 480 milyon iyi þirket arayan yatýrýmcýya duyuralým dedim
Tabaný A1 yaptýrdý yani patron veya patrona çalýþan aracý kurum aracýlýðýyla taban yaptýrýldý
Þimdide ahlatçý satýyor
Patron bu düþüþü organize etmiyorsa niye 500 bin lot yazýp almýyor yatýrýmcýyý düþünen geri alým açýklayan þirket patronu böyle yapardý buyurun tabandan tüm lotlar alýnýr demeliydi
Patron alým yaptýðýnda bende alacam söz
Yer Ýmleri