Biþey daha nasýl oluyorda bizim 2022 yýlý biilançosundaki karý tms 29 a göre tekrar muhasebleþtirilirken düþüyorda mianýnki artýyor Bi sýkýntý da burada bence spk bu iþe Bi el atmalý
Biþey daha nasýl oluyorda bizim 2022 yýlý biilançosundaki karý tms 29 a göre tekrar muhasebleþtirilirken düþüyorda mianýnki artýyor Bi sýkýntý da burada bence spk bu iþe Bi el atmalý
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Açýlýþta yukarý yapan son kapanýþýný aþþaðý yapan hisseden kork
Þirket hakkýnda olumlu Bi haber gelmeden dalmam
Þirket adýna iyi bir haber gelmeden dalmam demiþtim patronlar 2.9 milyon lotu piyasaya sürecekmiþ bu iyi bir haber sayýlabilir devamý gelirse ama daha iyisi gelir yakýnda yaklaþýyoruz yavaþ yavaþ
Bir müddet karnýnýza yumruk yemiþ gibi hissedeceksiniz ben manasta 2022 nin 7. Ayýnda buna benzer Bi yumruk yemiþtim hatta daha sertti o çünkü 5 850 000 lot satacaz demiþlerdi Piyasadaki lotun yaklaþýk %70 80 i civarýydý geçmiþ zaman çok hatýrlayamýyorum
Son lotlar gelmeyince kendileride o fiyatlardan satýp lot kaybetmek istemediiklerinden yapýlmýþ bir haber investte adamlarýnýn götlerini yýrtmasýnýn sebebide bu panik yaratmak
Mia bist 50 olmuþ agrot bist 100 olmuþ bu hala fon aracýlýðýyla trade etme peþinde
Verdiði temettü çok iyi ama hisseyi 200 250 gibi bir rakama çekip Bi %250 bedelsiz verseydi þirket için daha iyi olurdu aynýsýný önümüzdeki senede yapsa hissenin derinliði atardý nakit temettü þirketin sermayesini eritiyor ben þahsen istemiyorum nakit temettü
Yer Ýmleri