-
Winter is Coming
Artida olunca hersey kolay oluyor. Umarim zarar edenler zararlarini bir sekilde kurtara bilir. Burada kaybedilen burada kurtarilmiyor yalniz. Gecmis olsun.
-
st 18.06 ..Vobyvade 3269.25 tüm gün görmediği rakam ve kapanış 3303.00 uzlaşma 3298.50 ..
Borsa İstanbul bir bütün oalark bugün tarihi TL bazlı zirvesini tazeledi ve tarihi haftalık en yüksekten kapattı ..
Alemin longerlerine tebrikler ..yakışır
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
berkimcans
SPOT kapanış, Garanti Yatırım sol tarafa geçemese de son 30 dk da 250 mlyn tl satış yapmış,

Garantinin satış yapmasına ihtiyacı yok , para bittimi bi koşu bankadan alıp geliyor
-

Originally Posted by
Göktürk
Teşekkürler daha iyi puanlar sizin olur umarım.
POT-LX1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgiler
Hayat hoş gerisi boş
-
3280 altı al 3340 üstü sat devam.
Kısa süre büyle.
-

Originally Posted by
akcay
ufak bi deneme...

daha öğlen bunu koymuşum bunu konuşmuyor temmuz ortasında şunu demiştim...
nasıl bir işsizlik seviyeniz var anlamadım...
kendileri bi b.k yapmaz o onu dedi bu bunu dedi...
-

Originally Posted by
rebelyus
Winter is Coming ��
Artida olunca hersey kolay oluyor. Umarim zarar edenler zararlarini bir sekilde kurtara bilir. Burada kaybedilen burada kurtarilmiyor yalniz. Gecmis olsun.
Günün en güzel sözü,artıda olan, eli rahat olan real time online olarak iyi iş çıkarıyor. Ben bugün hiç işlem yabmadım, hamal gibi zararda olan şortumu taşıyorum ekimde yüzümüz gülsede eskisi gibi real time online olarak işlem yabsak
-
Biri portföy boşalt tuşuna bastı heralde son dakikalarda 3270 e kadar paraşütsüz indi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri