Gundi çok bilmişlik yapma geldiğin topraklara dön ,
şu yazı baştan aşağı boş bir yazı çıkmış kaç gündür aynı şeyleri yazıyorsun ne biliyorsun birşeyde bildiğin yok TA diyorsun ya onuda bilmiyorsun nasıl kullanıldığınıda bilmiyorsun , ulan bademleri burada bizden öğrendin ne anlatıyorsun çıkmışın şimdi millete akıl dahıtıyorsun senin görüklerini biz rus uçağı düştüğünde fetöcüler nasdac makinalarını soktuğunda yazdık çizdik , kuzu abine sor sana anlatsın çıkmışın yok TA yok şu diyip durma hergün aynı şeyleri yazıyorsun 5 sayfa oku bir tek sen kazanıyorsun burada yap analizini çık kenara neymiş eregl 50 diyormuşne zaman olacak zamanıda yaz bak kürene , x kağıt 100 dedim zamanını yazamadığın sürece hikaye çünkü bir gün olur sen borsa düşerken kayboldun ya şimdi yükselişlerde gel ben onu dedim ben şunu dedim bildim AFERİN otur beş
![]()

ne zaman olacak zamanıda yaz bak kürene , x kağıt 100 dedim zamanını yazamadığın sürece hikaye çünkü bir gün olur sen borsa düşerken kayboldun ya şimdi yükselişlerde gel ben onu dedim ben şunu dedim bildim AFERİN otur beş

Yer İmleri