Enflasyon yok hayat pahalý..
Ýþsizlik yok iþ te çalýþacak fakir yok...
Ýþsiz zenginleþmiþ iþ istemiyor..
Orwel 1984
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyon yok hayat pahalý..
Ýþsizlik yok iþ te çalýþacak fakir yok...
Ýþsiz zenginleþmiþ iþ istemiyor..
Orwel 1984
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
HER AY %20 ZAM VAR.
Durgunluk var ama vatandaþlar 4 misli fiyata ürün ve hizmet satýn alýp o þirketin karýný 5- 6 misli artýrabiliyor. borsadaki bilançolar rekor kýrýyor .ÝÇME SUYU FÝYATI OLMUÞ 3 KATI ÞAKA GÝBÝ,, insanlar almak için sýraya giriyor , kuyruklar oluþuyor.
Birileri ise 2500 puan bist bekliyor, bir çeliþki var, yerli KAPÝTALÝST sistemi yanlýþ anlamamak lazým maaþlar %100 üstü artmadý ama çoðu þirketin gelirleri %100-300 arttý, , karlari ise týrmanýþýný sürdürüyor .Çok sayýda bist firmasý devasa kar rakamlarý ile 2022 4 çeyrek bilançolarýnda arzý endam edecekler , 5-6 ay sonra...
DÜZELTME HARÝÇ ben de düþüþ beklemiyorum, ONUNCU KÖY HAKLIDIR . resesyon bekleyenlerin de bizim ülke gerçeklerimizin diðer dünya gerçeklerinden kopuk olduðunu anlamasý gerek, dolar hani 25-30 tl geçecek ekimi bekle diyen de olur ama bu iktisadi ekonomi realitesi bir tür BÝLGÝSAYAR oyunu deðildir.
oyun anlayýþýyla bakmak hata verir. PARA KAZANAN ülkesini müdafa eden tüccardýr gerekirse, ekonomi= game over deðildir yeþilada tabiriyle yazýyorum çok daha fena ve zor krizlerin üstesinden gelen Türk iþ dünyasý 1989- 1991-1994-1999-2001-2009-2016 ...2022 de de yolunu çizer diye düþünüyorum .
Günaydýn, hayýrlý sabahlar borsanýn ve ülkemin güzel insanlarý...
ben size sunu diyim bu borsa düsmez her ay bu zamlarla vs.. anca arada keriz silkeleme valla hedef 14000))
Günaydin arkadaþlar
O gün bugün mu
bugün muhtemel yine eksi makas görünüyor ekim vade kontratýnda.....
yanlýþ hatýrlamýyorsam siz eregl de 30 altýný beklemiyordunuz 4-5 ay önce topiðinde görmüþtüm ,
ama oldu badem sisteminde 1 günde sert hareketler olan borsa burasý bu yüzden temkinli hazýrlýklý hareket edilmeli .
benim graflarda 2650-2700 altý çok büyük bir olay olmadýðý sürece þuanda yok
Yer Ýmleri