Sen bu kışın nasıl ısınacan onu düşün,elenktüriğe gaza zam gelmiş
https://youtu.be/FOYPSCWGksQ
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Ahlaycı ve Alnus yat da Sanırım pala amicelerden.
Ykb ve İşc de acaip durumda longlar
Hele YKB de
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hulku ruslara satsalar ne güzel olur![]()
davası komik ilerler..
Memento mori
2 yıldır Kazakistan Almaty dayım. Ülkenin en büyük şehri olmasina rağmen insan eliyle yesillemdirilmis ve korunmuş müthiş yemyeşil bir şehir. Dünyanın en düzenli şehirlerinden biri. Şehirde cikmaz yok. Hatta sokak yok. Heryer cadde 3-4 seritli caddeler bile var ve kare dilimli kesilmiş gibi yamuk yumuk virajli değil dümdüz. 4-5 km mesafeye bile yürüyüşü geliyor adamın. Trafik kurallarına inanılmaz uyuluyor. İlk geldigimde yaya geçitlerinde bekliyordum, yeşil ışıkta ise koşarak geçiyordum tr den reflex olmuş. Hele yaya geçide olayı acayip ttafigin durması için ayağını caddeye atmana gerek yok, geçide doğru yürümen bile yetiyor. Çok iyi mekanlar var, gece ortamlari fena. Hatun popülasyonu %60-65 lerde. Rus nüfusu %25 falan sanırım. Bana gire dünyanın en güzel sehirlerinden biri. Geldin 20 gün kaldın dönmek istemessin donersende mutlka bir bahane bulup geri gelirsin. Gelmeden önce atlar cadirlar bozkirlar hayal ediyordum çok şaşırdım. Tabi şehir dışı çok farklı. Marmaris'te yıllarca yaşadım bana göre yaşanacak en iyi yerlerden biriydi tr de. Geçen 20 günlük kampa gittik Marmaris'e 5. Günden sonra Almaty i özledim sıkıldım marmariste. Eğer bir terslik cikmassa Ekim'de monte negroda yaşamaya basliyacagim. Oradada ilk defa gidicem güzel biryer gibi duruyor internette ama Almaty nin yerini tutmaz. Varsa eşiniz eistunuz burada olan bir vesi le ile mutlaka gelin görün tavsiye ederim.
Bu vadede long poz taşımayı düşünmüyorum. Secmece Pay vadeliler ve spot devam. Basta Eregli olmak uzere sanayicilerin isi cok zor. Ciddi stok zararlari gelecek cogu sanayide. Topal ordek sayisi giderek artiyor.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Rusya ile diyaloğun sürdürülmesi gerektiğini savunarak, "Rusya ile konuşmayı sürdüren tek dünya gücünün Türkiye olmasını kim ister?" dedi
Yer İmleri