-
her düştüğümde kalkarım imajı veriyor...
-
Kaldırdı geliyor yine 
Böyle daldır çıkarlarda double layarak devam ediyor..
Akşama yüzde 6-7+ mı acaba..
Yoksa bu sefer dimdirek çöküş mü..
Git barbut at daha iyi..
Elin tuşa gitmeden yüzde 2 - oluveriyorsun zaten..
Nerede stop???
-

Originally Posted by
onuncu köy
DBazli sizin sinirleriniz bozulmuş. Ara verin bence. Saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Lütfen...
Yoo gayet mantıklı şeyler yazıyorum dolar 18 lira sizin sinirleriniz kabul ediyorsa devam ediniz.
1 liraydı dolar ne oluyoruz dayı 18 lira felan vobculari soyacagiz diye ne bu ne oluyor yani
-

Originally Posted by
DBazli
Yoo gayet mantıklı şeyler yazıyorum dolar 18 lira sizin sinirleriniz kabul ediyorsa devam ediniz.
1 liraydı dolar ne oluyoruz dayı 18 lira felan vobculari soyacagiz diye ne bu ne oluyor yani
Kendini mehdi ilan edenlerin yolundan hızla gidiyorsunuz. Burası borsa forumu mu ne anlamadım. size dini forum bulalım, buradan çok birşey çıkmaz.
-
Nickin ile yorum yapacak olursam dayucuğum bu gelişinde sanırım, yılanoğlu bazlı tepemiz bugün oldu, etiketi yapıştırdık.
-
bugün poz açılmaz daha...
makinanın ayarı bozuldu...
-

Originally Posted by
onuncu köy
Kendini mehdi ilan edenlerin yolundan hızla gidiyorsunuz. Burası borsa forumu mu ne anlamadım. size dini forum bulalım, buradan çok birşey çıkmaz.
Kuzu hazretullah hazretlerine göre Mehdi Putin idi kendisi nerde yazıyor bilmiyorum.
-

Originally Posted by
DBazli
Kuzu hazretullah hazretlerine göre Mehdi Putin idi kendisi nerde yazıyor bilmiyorum.
keyborsa da VİB üyelere hitap ediyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri