Aman yarabbim valla kalbim duracak artýk
heyacandan
zevkin gözüne gözüne bebeðim
Aman yarabbim valla kalbim duracak artýk
heyacandan
zevkin gözüne gözüne bebeðim
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Akbnk ve ykredideki ölü topraðýný çözemedim bugün..
THYAO da ben buradayým hop diyor gibi.
Bu Mouse without Bordes ile bir notebook'da copy yapýp diðerinde mouse ila yapýþtýrma oluyor. 4 ekran gibi de çalýþýyor.
Ggeçen yazdýðým Specedesk.net ile istenirse 4 notebook tek ekran gibi de çalýþtýrýlabiliyor.
2 program da ücretisz.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
KRDMD'de hacim son zamanlarýn rekoru olabilir.
Dipten dönüþ iþareti bence.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
real time online 3320 gördü ben stop yazýnca.
real time dayak da yedik nasibimizde varmýþ
Ben de oyun teorisi gereði bi o kadar da 3320 þortladým. Pala emmi :D Öyle yani okuyorsan.
SPOTTA ben zaten hep piyasada olmaya yeminliyim para lazým olana kadar.
Elimdeki kaðýtlardan da üçü tavan neyi satacaðým satsam ne yapacaðým para çöp bu bilançolarla kaðýt vermeye elim gitmiyor yemekci abeyim shortla hedge etmeye çalýþýyorum dönerse diye. Bence riskli deðil buradan gün içi iðnelerle istediði etkiyi veremiyor malý alamýyor olabilir aðustos sonuna kadar eksi gösterse bi þeysi eksilmez zaten shortçu battý komple.
Türk Þirketleri Eurotahvili Fiyatlamalarý (Ýþ Yatýrým)
Sayýn MATRÝKS HABER,
Ýþ Yatýrým - Uluslararasý Piyasalar - Türk Þirketleri Eurotahvili Fiyatlamalarý
ABD verilerinde beklentilerden daha iyi rakamlarýn gelmesine karþýlýk, varlýk sýnýflarýnda daha çok karýþýk seyrin izlendiði haftada, güçlü ABD verilerinin yukarý çektiði ABD tahvil getirileri, Fed toplantý tutanaklarý sonrasýnda da yukarý hareketi sürdürürken, EM'de algý daha çok pozitif tarafta kaldý. Türk hazine eurotahvilleri, hafta genelinde sert satýþlarla iþlem görürken, Merkez Bankasý'nýn beklenmedik 100 baz puan faiz indirimi sonrasýnda satýþlar derinleþti. Geçtiðimiz hafta 650 baz puan bölgesinde iþlem gören ülke risk primi, faiz kararý sonrasý 800 baz puana yaklaþtý.
Son dönemde yaþanan güçlü rallinin ardýndan getirilerde kuvvetli daralma yaþanan Türk hazine eurotahvilleri, bu hafta baþýnda yönün satýþa dönmesinin ardýndan, Rusya ile yeni bir S-400 anlaþmasý ve faiz indiriminin de etkisiyle, daha þiddetli satýþa maruz kaldý. Kýsa ve orta vadelerde satýþlar daha kuvvetli olurken bu kýsýmda 110-120 bps, uzun tarafta ise 85 bps geniþleme kaydedildi. Yabancý arzýna karþýlýk, lokal ilgisinin sýnýrlý olmasý ve yakýn vadelerde de alýmlarýn sýnýrlanmasý hýzlý deðer kayýplarýný beraberinde getirdi. Banka kýymetleri, 2022-25 aralýðýnda yine zayýf likidite ve lokal alýcýlarýn bulunmasý sonucu daha görece daha kuvvetli iþlem gördü. Finans dýþý þirketlerde yabancý arzý getirileri yukarý çekti, Ülker kýymetinde bilançonun olumsuz etkisiyle deðer kaybý daha yüksek oldu.
ABD tahvilleri, açýklanan ekonomik verilerin daha çok olumlu tarafta olmasýnýn ardýndan, ekonominin faiz artýþlarý kaynaklý sýnýrlý zayýflýk göstermeye devam edeceði beklentisi ile satýcýlý iþlem gördü. Fed toplantý tutanaklarýnda, faiz artýþ þiddetinin ileri dönemde zayýflayabileceðinin belirtilmesine karþýlýk, on yýl vadede getiriler 2,90% bölgesine geniþlerken, faiz hassasiyetinin daha yüksek olduðu kýsa tarafta getiriler, geçtiðimiz hafta kapanýþýna göre beþ baz puan daralarak 3,20% seviyesine çekildi.
Detaylý bilgi almak, Ýþ Yatýrým'ýn güncel raporlarýna ulaþmak için aþaðýdaki linki kullanabilirsiniz.
http://rapor.isyatirim.com.tr/3_20220818170544073_1.pdf
Ýþ Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.
www.isyatirim.com.tr
Yasal Uyarý
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti ; aracý kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr.Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabýlýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
palanýn g..tü çok fena kaþýnýyor dua etsin meydan da yabancý fln yok kendi kendine oynuyor..
Buradaki görüþler kiþisel görüþlerimdir. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri