Geçen de polis 50 bin promosyon istiyor diye twitter gündemi vardý, açýklama yapýlmýþtý.
>>>>>>>>>
https://www.ntv.com.tr/turkiye/emniy...rk6P3_87CiEfaw
Personelin, 2022- 2027 dönemini kapsayan 5 yýllýk maaþ promosyon protokolünün, 18 Mart 2022'de Türkiye Vakýflar Bankasý A.Þ. ile imzalandýðý ve promosyon ödemelerinin 104 TL'den 300 TL'ye çýkarak yüzde 188 artýþ saðlandýðý vurgulanarak, þöyle denildi:
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Abkacým seni severim ..
Beni dostun olarak görüyorsan þayet pozsuz takýlman belli bir süre kafa dinlemen hem para kazanman açýsýndan hem saðlýðýn açýsýndan iyi olacak DÝE düþünüyorum
Borsada herþey mantýklý olmaz . Para büyükse balýk misali büyük balýk küçük balýký yutar
Yani vesselam düþecek dersin düþmez olur ama olaki algýlar zarar görürse o çok daha kötü ...
Kenar da bekle dönmesini yoksa zararlý çýkacaksýn
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Global çakýþý pala abey de görüyor ...
Global çakýlýyor diyen vurdu kýrbacý
Karþýlayan pala abeyse
Global döndüðün de bir yüzde 2 daha yaptýrýr
Global borsalarýn üçbeþ gün daha dönemiyecek olduðunu biliyor mu palamýz. Bence bilmiyor ama yinede bi tüyo vereyim. dow da cýmbýzla bulduðumuz 31500 seviyesini izlesin, orasý kýrýlýrsa global manyak Þelale yapar die düþünüyorum. Haa bist nolur bilemem, çuvaldayýz
Son düzenleme : *Bozkurt; 22-08-2022 saat: 18:53.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Enflasyona devam büyümeye selam diye anladým konuþmadan. Short yapan arkadaþlar ikisinden de kaybeder. Enflasyon ve büyüme.
Cumhurbaþkaný @RTErdogan Türkiye'nin ihtiyacý, faizi yükseltmek deðil, yatýrýmý, istihdamý, üretimi ihracatý ve cari fazlayý artýrmaktýr
Türkiye'nin yeniden, yarým asrý aþkýn süredir oynanan oyunlarla sýcak para sömürgesi haline dönüþtürülmesine rýza göstermeyeceðiz
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Banka haberi de mal kapmak için çýkarýldý gibi. Görüþüm bu yazmýþtým. Umarým kaptýran olmamýþtýr.
Yer Ýmleri