donuyormudur nedir![]()
donuyormudur nedir![]()
EMLAK SATIÞLAR 1 EL SIFIR VE 2 ELDE BERBAT ÖTESÝ %30 DARALMA VAR ve canlanma emareler henüz görmedi sektör
ben tüccarým borsa da viopta 2 kere battým hepsi talihsizlikler yüzünden sistemsizlik deðildi, kasten by de batrýmak için uðraþmýþ olabilirdi ilki piyasa çok sýðken 2008 baþýndaydý , caným cidden çok yandý, 15-16 eskilerden bu yana viopta ve spotta cidden çok dersler aldým artýk önünde bile geçmem diyorum viopun belki bir gün 1 kontrat açarým ama...
GÜNÜMÜZDE BÝST SPOT için konuþuyorum, 2-5 gün vadelerde hatta 2-3 vadelerde ayý piyasasýný ciddiye asla almýyorum hatta klasik þemsiye muhabbeti de mümkün deðildir , yalandan kriz senaryolarýný, ise bu ucuzlukta önemsemiyorum.
BÝST SPOT PÝYASAMIZ, Alan ve satan ayný ve benzer anlaþmalý gruplar olan kendi kendisi ile karþýlýklý danýþýklý, alýþ veriþe giren tuhaf ve dev bir kumarhaneye benziyor ,
Bist iþlemleri ÝÇÝN her gün düzenli jeton atýp da al -sat, sat- al kendimi asla yormam , HÝSSE toplayan devler enayi midir ? adam kýt beyinli mi 1 fk ya þirket satsýn PÝYASAYA , ELBETTE KENDÝ SATIP DÝÐER CEBE KENDÝ ALIP FÝYATLA MERKEBÝN KUYRUÐU GÝBÝ OYNUYOR ,
CEP TO CEP PARA SOKUP SOKUP, SOKUP SOKUP ÇIKARTIYOR, yersen neden panikleyelim veya düþüþe inanalým , RESESYON FETÝÞÝZMÝ DE YOK ÇOK ÞÜKÜR REEL EKONOMÝDEKÝ PARASAL DERÝNliðe de vakýfýz, özetle herþey bu borsada düzmeceden ve palavradan ibaret abd liler gelse görse halimizi uzman batýlý borsacýlar incelese bisti bize asla ve hiç ACIMAZ bile direkt HIRSIZ ...lar elinde ...... olmuþsunuz diye küfreder çeker gider bu borsa deðerlemesi kesinlikle akýl dýþýdýr ekraný kaparým vazifeme bakarým.
meslek reel sektör, yatýrým ciddi tl tl tl seviyesinde spot hisse
herkese bol kazançlar kumarhane müþterilerine ise GICIR GICIR YENÝ jeton giriþ çýkýþlarý dilerim
Son düzenleme : Deniz Ali; 24-08-2022 saat: 15:58.
Rusya, bazý Asyalý alýcýlar için %30'a varan petrol indirimi düþünüyor - Bloomberg News
Bloomberg News'in Batýlý bir yetkiliye dayandýrdýðý habere göre, Rusya birkaç Asya ülkesine %30'a varan indirimlerle olasý uzun vadeli petrol sözleþmeleri teklif etmek için yaklaþtý.
Yetkili, Bloomberg'e verdiði demeçte, görüþmelerin Rusya'nýn G7 ülkelerinin Rus petrolüne yönelik bekleyen Avrupa Birliði yaptýrýmlarý için bir istisna oluþturma konusundaki tartýþmalarýný engellemeye çalýþtýðýnýn bir iþareti olabileceðini söyledi.
--Bu haberden sonra Brent Petrol 100 usd nin altýna düþtü,
püsküüütte kara geçtim çaðrý![]()
Yer Ýmleri