Originally Posted by sindoma53 Pıst 100 de dolar bazlı günlük grafta 1.86-87 üzeri kalamazsa buralarda düzeltme beklerim. memed TA cı olarak yazdım geçemedi ona göre geçen tepe dedin , sonra tepenin tepesi kanal üst bandı yaptıi kayboldun ona göre
Originally Posted by gundwane XU100 3600 endeks diye aylar öncesinden yazdı.. Nerde yazıyor dayı vay be ilk defa rallide terste cort açmamış desene
Originally Posted by Ex2000 Yarın u100 3444,44 önemli Bu noktalar önemliydi...Shortlayabilen var mı...
sabah en düşük 3385 i görmüş orayı kırar üstüne atamassak sağlam şort sinyalidir...inanmayan aha Abka dayuya sorsun....
Originally Posted by *Bozkurt Hoşgeldin memedabi, Marketin düşmesini istemiyoruz ki, sen düşmesini mi istiyon yoksa Gelişinin şerefine 3960 dan 8.cetonumu attım makinaya, normalde 4binde atıcaktım ama olsun, sana feda olsun sabrın sonu selametdir...bende biçok senet var kış uykusuna rahat yatiim diye yapıyorum .. senin gibi saf ayu olamadık y.t.d.
finish him...
Originally Posted by Ex2000 Bu noktalar önemliydi...Shortlayabilen var mı... Real time online olarak şortladım ya Masaya geldiğimi hissetmedin mi
Hamdım Piştim Yandım
matriks gitti...
Forum Rules
Yer İmleri