Gerçekçi kur olmalý, þimdi bir sistem bulmuþlar fena deðil.
1994'den önce merkez bankasýnda bir kadýn varmýþ grafiði o çiziyormuþ. 2001 krizinden önce de düzenli artan bir çizgi vardý gibi.
Þimdi nasýl bilmiyorum.
Gerçekçi kur olmalý, þimdi bir sistem bulmuþlar fena deðil.
1994'den önce merkez bankasýnda bir kadýn varmýþ grafiði o çiziyormuþ. 2001 krizinden önce de düzenli artan bir çizgi vardý gibi.
Þimdi nasýl bilmiyorum.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
borsa benim gibi bipolar bozukluðu olanlara göre ...
birde her ortamý bilen...
Fikirtepede doðdum baðdat caddesiyle okudum
çocukluðum köyde , gençliðimiz metropolde.
karadeniz kýyýsýndaysa köyün, bipolarsan üstelik, evlilikde adana akdenizli bir hanýmla olacak haliyle . kaçarý yok
neyse tek taraflý optimist veya pesimist dotlarý da unutmayalým bu þarkýda onlara gelsin....
https://www.youtube.com/watch?v=g_jUtiKSf1Y
not:manik dönemdeyim aðlamam yakýndýr .
y.t.d
Ege Cansen yanýlýyor asla sifirlanmaz krediyi kesersen sýfýrlanýr.
Bedava kredi alýyorsun hiç bir zaman kredi aktýðý sürece cari açýk bitmez...
Hiç biþey almasa hammadde yigar stok yapar gene carý acik patlar
Dolarý olanlara kredi vermeyin dendi, büyük þirketlerin dolarýnýn olmamasý mümkün deðil. Öte yandan onlar uluslararasý piyasadan, iç tahvil piyasasýndan borç bulabiliyor. Þimdi KOBI vs onlara kredi paketi açýklayacaklarmýþ.
Dolar artar ise daha çok dolar kazanacak faaliyetler öne çýkar ama seçimler belirsizlik yaratýyor. Dolar düþer ise dýþarýya ucuz mal satmak zor, iþ adamý yeni yatýrýmýný erteliyor bence.
Ýlk yapýlmasý gereken demiryolu Halkalý- Kapýkule ve Marmaray'dý alaksýz yere demiryolu yaptýlar. Marmaray metro hattý haline geldi yük trenleri çok çalýþmýyor, hýz çok önemli geceleri bekliyor trenler muhtemelen.
Yer Ýmleri