Ereğlide bir önceki yakın tepe değer 31,40, bu rakamı hacimli geçmeli ki önü açılsın.
Ereğlide bir önceki yakın tepe değer 31,40, bu rakamı hacimli geçmeli ki önü açılsın.
Şimdi seçim sonrası borsada durulmaz yarı yarıya düşer senaryoları falan konuşuluyor!
Ne olacak, 1000 puan faiz artışı ile başlasa yeni hükümet, eskisi kalsa yine faiz artırmasa belki bir enstrüman çıkartacak ki seçimden sonra borsa umurlarında olmaz…
Parayı ne yapacaksın? 3 e katlamışsın? Faiz mi dolar mı altın mı? 😃 Aynı kısır stresli saçma döngü…
Ama ben şahsen şu an ne yapıyorsam 8 ay sonra da aynını, aynı sakinlikle yapmaya devam edeceğim!
Tabii bu şu an her gün dayak yediğimiz gerçeğini değiştirmiyor 😃
Enflasyon ortamında piyasa konjonktürel doğru sektörlerin doğru hisselerinde
Para yapmak için mükemmel imkanlar veriyor
Yapılması gereken hiç bir hisseye aşık olmamak
Fırsatları güvenlik marjı ile değerlendirmek
Hedefli gidip realize etmeyi bilmek
Ve gelip yerinde kalmaya devam etmesi kuvvetli ihtimal Ereğliden daha fazla alabilmek
Bunun haricinde şu an taze kaynak öz sermaye ile Ereğli almak karşıt yatırım stratejisine girer ki
Bunun psikolojisini herkes kaldıramaz
Kaldırabilecek olanlar mükâfatını elbette alacak
Ancak o zamanlara görünen daha epey var
Duygusal olmayın realist olun
Az insan çok huzur
6 haneli miktarda var
Ereğli
Portföy ağırlığı %30
Geçen gün yazmıştım
Yatırım konusunda duygusuzum
Hisseler ile duygusal bağım yok
Ereğli'nin temettü verimi düşük ya da düşecek olsa idi
İşim olmazdı
Ama Oyak üyelerine olan nema mecburiyeti sebepli bunun olmasını hiç beklemiyorum
Tek esprisi yüksek temettü verimi
Az insan çok huzur
Avrupanın ikincil ürünlerde ülkemizden ithalat yapmaya başladığını az az görüyorum, düşünüyorum. Bakalım şiddeti veya etkisi ne boyutlarda olacak. Ülke içinde KGF gibi bir şey açıklanırsa ana haber bu olur. Ülke içinde dönem sonu yaklaşıyor, enflasyon yüzünden fiktif kar yazanlar stokla vergiyi dengelemek zorunda. Buda mala girmeyi gerektirir.
Yer İmleri