6 haneli miktarda var
Ereðli
Portföy aðýrlýðý %30
Geçen gün yazmýþtým
Yatýrým konusunda duygusuzum
Hisseler ile duygusal baðým yok
Ereðli'nin temettü verimi düþük ya da düþecek olsa idi
Ýþim olmazdý
Ama Oyak üyelerine olan nema mecburiyeti sebepli bunun olmasýný hiç beklemiyorum
Tek esprisi yüksek temettü verimi
Az insan çok huzur
Avrupanýn ikincil ürünlerde ülkemizden ithalat yapmaya baþladýðýný az az görüyorum, düþünüyorum. Bakalým þiddeti veya etkisi ne boyutlarda olacak. Ülke içinde KGF gibi bir þey açýklanýrsa ana haber bu olur. Ülke içinde dönem sonu yaklaþýyor, enflasyon yüzünden fiktif kar yazanlar stokla vergiyi dengelemek zorunda. Buda mala girmeyi gerektirir.
Malesef bugünde gidenler gitmeye bizimki de bakmaya devam ediyor,bizde kendimizi temettü alacagiz diye kandýrmaya devam ediyoruz.
Geçen gün, en azýndan endekse göre gidiyor dememek lazýmmýþ 😄Burayý mý okuyorlar nedir!
Bu yapýlanýn Hrc ile ilgisi yok,tamamen yapýlan manipülasyon 4.84 fk lik 1 pddd lik temettü canavarý bir þirketin yüzüne bakmýyorlar,hem de yeni gelen bilancoyla daha da düþecek bu deðerler,ne diyelim ya sabýr temettüye az kaldý.
Bir aracý kurum görevlisi, twiter de yazmýþ, okudum baþtan sona kadar. Özünde ky için iyi niyetli biri, ama ben baþka bir konuya gireceðim.
Þimdi bu grevli 20 milyon bir yabancý ordinosu geldi dedi, þirket ismi vermedi. Yüzde olarak ordino gerçekleþmelerini de izleyebiliyor. Bir haber gelecektir yada bilanço için yabancý alýmý dedi.
Soru þu, bu ordinoyu gördüðünüzde, bu hisseye girmek, almak, daha sonra gerçekleþmede satmak.
Helal mi, haram mý, mekruh mu .![]()
Yer Ýmleri