Kendimi son ÖKÜZÜ de sattýktan sonra, tarlasýna 3 kilo GÖK TAÞI düþen DAYI gibi hissediyorum!
Kendimi son ÖKÜZÜ de sattýktan sonra, tarlasýna 3 kilo GÖK TAÞI düþen DAYI gibi hissediyorum!
Hem þirketimiz hem ülkemiz için önemli bir geliþme hayýrlara ve güvenilir yarýnlara vesile olur inþallah. Bedelli sermaye artýrýmý beklemiyorum ancak temettü haliyle daha az olabilir ki son derece normal ve anlaþýlýr bir durum olur. Eregl böyle bir yatýrýmý kendi imkanlarýyla rahatlýkla finanse edecek güçtedir bedelliye ihtiyaç duymaz. Ya uygun krediyle ya da temettünün bir kýsmýný kullanarak finanse eder. Hayýrlý olsun. Þahsým adýna deðiþen bir durum yok. Ýyisine de kötüsüne de ortaðým öyle olmaya da devam edeceðim.
viop %7.62 açtý.
Sayýn fedoramca neden hemen bedelli yapacaðýný düþünüyoruz. Bu þirket deðilmi son 3 senede 1 milyar dolar yatýrým yapýp, ayný zamanda temettü daðýtan. Kaldý ki bu 3 senenin biri pandemi senesi. O süreçte bedelli yapmayan þirket neden bedelli yapsýn. Ereðli nakit üreten bi þirket. Bi de bu yatýrým maden çýkartmak olduðu için teþvik ve uzun vadeli kredi kanallarýný kullanmak çok kolay.
Yer Ýmleri