Allah baþta sn.Mohikan'ýn oðlu olmak üzere tüm hastalara saðlýk, þifa versin, en tez zamanda hayýrlýsýyla hastalýklarýndan kurtarsýn. Ramazan ayýnýn arifesinde bu dualarýmýzý kabul buyursun. Amin.
Allah baþta sn.Mohikan'ýn oðlu olmak üzere tüm hastalara saðlýk, þifa versin, en tez zamanda hayýrlýsýyla hastalýklarýndan kurtarsýn. Ramazan ayýnýn arifesinde bu dualarýmýzý kabul buyursun. Amin.
Tesekkur ederim hocam.
LG-H960 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým Ve Çizdiklerim sadece beni baðlar.Yatýrým tavsiyesi deðildir,olamaz...
Dualarýmýz, iyilik ve saðlýk dileklerimiz oðlunuz için her daim. En kýsa zamanda saðlýðýna kavuþtuðu haberlerini almak dileðiyle...
Yalanýn evrensel olduðu bir zamanda, gerçeði söylemek devrimci bir eylemdir.
Allah þahittir, her aklýma geldiðinizde çocuðunuza dua ederim. Allah kimseyi evladý ile sýnamasýn. Þifa bulmasýný can-ý gönülden allahtan dilerim. Burada elinizden geldiðince , ayýrt etmeden herkese yardýmcý olmaya çalýþýyorsunuz. Emek sarfediyorsunuz. Allahým bu emeklerinizin karþýlýðýný evladýnýza saðlýk olarak verir inþallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
hemserým ....yegenýme allah tez zamanda sýfasýný versýn...bol bol (es selam ) deyýn
Muhterem Mohikan Hocam,
Rabbim evladiniza ve butun sifa bekleyenlere su mubarek gunlerin hurmetine hayirli ve acil sifalar versin insallah. Hastalik, bela, musibet arzu edilen bir durum degildir. Ancak, iyilik ve guzellikler gibi, hastalik ve musibetler de Allah (CC) tarafindan gonderilir. Bize duse, tedavi ve sifa aramanin yaninda, isyan etmeden sabir gostermektir ki, insallah ona gore de mukafati buyuktur...
Milliyet blog sayfasindan sizin ve tum dostlar icin alintiliyorum:
http://blog.milliyet.com.tr/hastalar...?BlogNo=342234
Buradan da konunun tamamina ulasabilirsiniz. Ben, sahsim adima cok istifade ettigimi dusunuyorum. Meseleye cok farkli bir bakis acisi ile yaklasilmis. Bana cok orjinal ve degerli tespitler geldi bu noktalar. Begeneceginiz umidiyle:
http://www.hizmetvakfi.org/risaleinu...alar-risalesi/
Vesselam,
freesky
sayin mohikan oglunuza acil sifalar dilerim....zamaniniz musaitse ittifak ve adese sayimi rica ediyorum.
Yer Ýmleri