Bu arada; tekel kanyak kaldý mý ya?!
Þirketten ilk kez herhalde yurt dýþýna gidiyoruz.
Mekan da paris. ( paris de herhalde gittiðim en boktan ama en ünlü þehir nesi unlu anlamiom sidik kokan fareli zencili güvensiz iðrenç bi yer )
Gittik dayu oturduk akþam. Harcirah yok tamam mý. Ne yersen ye çek karttan gel geri sirket ödüyor yani sýçana kadar usulü.
Dayu getir þarabý götür þarabý. Getir eti götür balýðý. Karides kalamar Pislik sinek böcek mekanda ne varsa alayýný yiyoz ama insanlýktan çýktýk olay açlýk ile filan bi alakasý kalmadý tamamen hayvanlýk. Pert olduk tabi hepimiz kusa kusa sabahý ettik ertesi gün de o halde çalýþtýk ertesi akþama herkes ekmek arasý beyaz peynir mide bozulmasýn hesabý
Neyse bizim hesap genel müdüre gitmiþ. Artýk ne bok yediysek. ( herhalde ibreti alem için ödemeyip bizi 3 ay bedava çalýþtýrmayý düþündüler)
Ýmzalamýþ.
Demiþ ki ellemeyin yesinler. Zaten 15 seneye isteseler de yiyemeyecekler.
Cok büyük adammýþ þimdi çok iyi anlýyorum kendisini. Biranýn membainda dünyanýn tartýþmasýz en iyi birasý elimin altýnda yaþýyorum haftada 2 gün içsem aðýr geliyor rahatsýz ediyor 1 i geçmemeye çalýþýyorum.
Ýçin dayu içinizden geliyorsa yapýþtýr
AOÇ'de tertibat kurulmuþ, üzüm þarabý damýtýlacak konyak üretilecek. Maamafih bir üretici birliði mi ne var, bir telif bir isim hakký mý nedir, Fransa'nýn cognac kentinden baþka yerde üretilen üzüm brendilerine konyak diyemezsiniz diye itirazlar falan. Geliyorlar söylüyorlar maruzatý Gazi Hazretleri diyorlar efendim durum böyle böyle ne yapalým? "siz de kanyak diyin" diyor..
Tekel kanyaðýnýn anlatýlagelen hikayesidir. Jeliboncu melih hepsini tasfiye etti diye biliyorum..
Son düzenleme : pisyedili01; 19-09-2022 saat: 00:39.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
ciddi ciddi hamza sütbýyýk rubaileri diye googleda arayana da ne bileyim. senle benim oyum niye ayný sayýlýyor ?
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
SA, Günaydýn iyi seanslar,
Viop'un ve ülkemin güzel insanlarý.
Bol kazançlar. Kimse kaybetsin herkes kazansýn burada.
Kolay gelsin gençler.
Yer Ýmleri