evet dostum yýllarýn acýsýný çýkaracak...yýllarca yatýrýmcýlarýn bilinç altýna kötü hisse olarak kazýndý...o yüzden de çoðu kiþi bu ön yargýsý yüzünden teknosayý tanýmak bile istemeyecektir...tanýmak istemeyince de gerçek potansiyelinin farkýna çok geç varacak..buda hisseye ky nýn damlamasýný geciktirecek...buda teknosanýn daha uzun yol almasýna neden olacak...gerçek anlamda tanýnmasý belki de fiyat çok çok yukarýlara geldiðinde olacak..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Hala; melek misin þeytan mýsýn çözemedim ama (Gedza daki tavýrlarýndan ötürü), bugün seni kutsamazsam, taþ olurum taþ..
Erol Taþ..
Teþekkürler keko can....
dostum bakma sen elhemdüllilah her zaman melektik..ama gedzadaki bazý þeytanlar yüzünden bizde zaman zaman þeytan gibi görünmüþ olabiliriz..aldýðýný biliyordum...umuyorum ki teknosayý %5-10 a deðiþmedin...görüyorsun sadece iki ayda %100 lük prim yaptý...bu henüz yolun da baþý sayýlýr...ileriki aylarda daha da güzel hareketler göreceðimiz tahmin ediyorum...
ben tüm ortaklara baþarýlar diliyorum...
not: mayanýzý göle atarak israf etmeyiniz..çünkü ALLAH israf edenleri sevmez...aklýnýzý kullanýn...gördüðünüz ve bildiðiniz süte mayayý atýn..ona buna dua etmeyin...sadece ALLAH a þükür edin...size her türlü nimeti verene...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Teknosanýn speðine burdan selam olsun gereðini yapýyor hakkýný veriyor her tahtanýn böyle speði olsa keþke dedirtiyor) Þirkette hakkýný veriyor tabi .ytd
Bofa nýn her dönüþü böyle oluyor. Alýmlarý 1 milyon lot a yaklaþtý muhtemelen gün sonu geçecek. Zaten takasta minimum lara inmiþti..
Yer Ýmleri