reis yermi bu numaralarý ?
Szc tv nin kýrmýzý beyaz konseptini nasýl buldunuz fena deðil gibi
Bu komplo teorisine bir bakýþ açýsý ekleyerek daha kabul edilebilir hikayeye dönüþtürelim o zaman :
Kahramanmaraþ depremi sonrasý yaþanan skandallar neticesinde Akp ve Mhp tabaný yeter artýk bizde bunlardan sýkýldýk baþýmýzdan atalým düþüncesini daha da kabul edilebilir olduðumu realize etti.
Ancak kime verelim oyumuzu diye düþüncelere girdiler.
iþte tam bu anda Ýyi parti 6 lý masadan ayrýlarak ben varým diyerek muhafazakarr oylara talip oldu.
akp ve mhp den sekecek oylar iyi parti havuzuna doluþacak kurgusunu yapabilirsiniz.
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Bu arada baþkaným oy sayýsý 1.5 m u aþtý ve birþey dikkatimi çekti, SAYIN REÝSÝMÝZ RTE NIN TAKÝPÇÝ SAYISI 20.000.000 küsur ve yirmimilyon küsur... BU MEYANDA DA köy kahvesinde bile takip ediliyor demek ki; sizin hipotezinize göre köydeki yaþlýlarýn ve yenidoðan anaokulu ilkokul çocuklarýn da Twitter hesabý yok... Eee o zaman 20 milyon takipçi var KOCA REÝS TUTUPTA TAKÝPÇÝ de satýn almaz diye düþünmek istiyorum düþünüyorum... HAYDÝ BAKALIM BAÞKANIM hiç yoksa 15 yýllýk hukukumuz var hisse net de cevabýnýz nedir???
ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Sayý ile 20.000.000, sözel olarak yirmimilyon takipçisi olan birisi ki köy kahveleri takip etmediðine göre geriye kalan herkes takip ediyor tabi kundakda ki çocuklar vs de hariç... HADÝ BAÞKAN SOZ SENDE...
ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Þimdi 1 aydýr vatandas tv de deprem görüntülerini izleyip , kendi baþýnýn çaresine bakma derdindeydi ,ekonomide iþler bayaðý sarpa sariyordu , maç lar baþladý oda çare olmadý, bir anda gündem degisti
Yer Ýmleri