Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Hazine ve Maliye Bakaný Nebati 21 Mart 2022 tarihinde "TL en düþük durumda. Gideceði bir yer yok" dedi.
Ayný tarihte dolar kuru:14.80 TL
Bugün dolar kuru: 18.55 TL
YORUMSUZ...
https://twitter.com/senolbabuscu/sta...Ag15ChWS7DUn4A
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Kulaklarimi cinlattiniz butun gun araba kullanirken.
Fayizciler fayiz yorumu yapsinlar, borsa konusunda konusmasinlar bence
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Evet, maalesef hesap kitapla borsadan para kazanýlmýyor.
Büyük kaðýtlarda böyle þiddetli düþüþlerde genellikle V tipi tepki oluyor, çorba parasý çýkar diye taban çekerken az miktar akbank ve iþbanka girdim. Yüzde 10-15 karý görünce kaçacaktým. Tepki falan olmadý ikisi de tabana yapýþtý L tipi hareket oldu, kollarýný kýpýrdatacak halleri yok.
Kademeli almýþtým maliyetim fena deðil aslýnda düþüþün boyuna göre, akbankta %9, iþbankta %10 zarardayým, þöyle biraz tepseler kurtarýrým.
Bir ay kadar bekleyip duruma bakacaðým, ümit görmezsem ya da daha iyi fýrsat bulursam kol kesip çýkarým, miktarý azdý, göze alacaðým kadar bir zarar, çorba içmeye giderken birilerine çorba ýsmarlamýþ olacaðým sadece.
Sen ne yapacan haber kaynaðýný.!!!???
Veriler rakamlar ortada.!!!!
Kafkaf iþkenbeden atmýyor .!!
Senin gibi.!!!
Bak.!!!!
Bütçen açýk.!!!
Dýþ ticaretin açýk rekor üstüne rekor kýrýyor.!!
Hazinenin borç faizleri ana parayý geçmiþ.!!
Cds iflasý fiyatlýyor.!!
Dýþ borç olmuþ 450 milyar dolar.!!!
Merkez bankasý kasasý olmuþ .!!
Eksi 62 milyar dolar.!!!
Hiperenflasyonla cebindeki paran pul olmuþ.!!
Sefil endeksinde Afrika ligine düþmüþsün.!!
Ülke notun çöp seviyesinde.!!
12 ayda vadesi gelecek dýþ döviz borcun 182 milyar dolar+ artý rekordan rekora koþan cari açýk.!!
Teknik olarak.!!!
Ülke batmýþ.!!
Varmý itirazýn.!!!???
Varsa????
Verilerle cevap yaz.!!!
Sen hala uyuyorsun.!!!!
Kelle paçayla idare et.!!!
Sarýmsaðý sirkesi bol olsun.!!
Ýyi uykular.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri