NASUH MAHRUKÝ'den;
Deðerli Dostlar, büyük acýmýzýn üstüne bir Amerikan Uçak Gemisi ile yardým gelmesi doðru bir þey deðil.
Yardým böyle yapýlmaz. Uçak Gemisi'nin çok farklý sembolik anlamlarý vardýr. Bizim þu anda samimiyete ihtiyacýmýz var, gösteriþli ve amacý belirsiz mega askeri desteðe deðil. Cenaze evine silahla gelinmez Anadolu'da.
Bize yardýma gelen buranýn örf ve adetine saygý duymalý, bir zahmet silahýný býrakýp sadece Hastane gemileriyle gelmeli.
Kimsenin kimseye hava atacaðý, gücünü göstereceði zamanlarda deðiliz.
Yeteri kadar yardým yeter, abartmaya gerek yok. Bir ülkeye þartlar ne olursa olsun yabancý asker girmesi çok sakýncalýdýr.
Ben kendi savaþçý içgüdülerimle sizleri uyarmayý bir borç bilirim.
2002'de tam þu anda yaþananlara ve bize benzeyen 1 senaryoda iþgalci ülke tatbikatý yapan ülkeyi bugünlerde silahla yakýnýma yaklaþtýrmam. Hele Yunanistan'ýn son yýllarda bizzat ABD tarafýndan çok hýzlý, aþýrý ve orantýsýz bir destekle güçlendirilerek bir delilik yapmaya cüret edebilecek hale getirildiði bir zamanda iþi þansa ancak salaklar býrakýr ve belki de tarih sahnesinden ayrýlýr. Yunanistan harýl harýl Türkiye ile 48 saat sürecek çok þiddetli bir baskýn savaþýna hazýrlanýyor, biz mal gibi seyrediyoruz.
Ne egemenlik haklarýmýzý ne Lozan’daki haklarýmýzý koruyabiliyoruz.
ABD araya girene kadar bize büyük hasar verip 12 mili gerçekleþtirmeyi hedefliyorlar.
1-Yunanlarýn önemli bir kýsmý fanatik Türk düþmanýdýr. Milli Marþlarý tamamen Türk nefreti üzerine yazýlmýþtýr hala okulda çocuklar bunu okur.
2-Olasý Türk-Yunan savaþý aðýrlýklý hava savaþý olur, uçaklarýný ilk kaldýrýp stratejik hedefleri vuran karþý tarafý paralize edebilir.
3-Bu savaþ, Kürdistan için Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen emperyalizmin Yunanistan’a 48 saat süre vermesi sayesinde olur. Türkiye misilleme yapacakken ABD savaþý elektronik savaþ teknolojisiyle durdurur.
4-Atatürk Havalimanýnýn pistlerini AKP bu savaþ için yýktýrdý.
5-AKP’nin ülkemize doldurduðu milyonlarca Suriyeli, Pakistanlý, Afgan vb cihatçý riskiyle birlikte düþünün. Türkiye’de baþlatýlacak bir iç karýþýklýkta Yunanistan da bir bahaneyle bu iþe kalkýþabilir.
6-Tarihsel düþmanlýðýn olan komþun sürekli silahlanýyorsa ciddiye alacaksýn.
Ben Milli Güvenlik Akademisi mezunuyum, kabul edilen ilk ve tek STK lideri olarak.
Türk’ün gücünü tabi ki çok iyi biliyorum, Osmanlý’nýn savaþçý Paþalarýnýn soyundan geliyorum, 200 yýl önce Rumlarýn Sakýz’da þehit ettiði Kaptan-ý Derya Nasuhzade Ali Paþa’nýn 5. kuþak torunuyum. TSK görüyordur, hazýrdýr diyenler, GKBna sorar mýsýnýz, HUDUT NAMUSTUR bilerek binlerce yiðidimizi Vatan için sýnýrlarýmýzda feda etmiþken, Ýran sýnýrýndan neden çekildiler de onbinlerce Afgan içeri sýzabildi?
Bir de milyonlarca potansiyel yabancý savaþçý beka sorunu deðil midir? Okuduðunu anlamayanlara ve AKP’nin, Ege Adalarýnýn Yunanistan tarafýndan silahlandýrýlmasýna göz yummasý ihanetini perdelemeye çalýþan aktrollere bazý cevaplar; 1-Savaþ en korkunç þeydir çünkü savaþta en önce insanlýk ölür ve çoðu vahþileþir, gereksiz ve aþýrý kan dökülür.
2-En doðrusu; Yurtta Barýþ, Dünyada Barýþtýr ve ne olursa olsun (milletin hayatý tehlikeye girmediði sürece) barýþý korumaya çalýþmaktan asla vaz geçilmemelidir.
3-Ancak Yunanistan Ege Adalarýnda 20 yýldýr yasa dýþý silahlanýyor ve Lozan’la ilgili, ‘Koþullar deðiþti artýk Lozan geçerli deðildir’ diyerek kendisi açýsýndan süper tehlikeli bir oyun oynuyor. (ABD’nin ve Yunan fanatiklerin gazýyla) 4- ABD Yunanistan’ý Ukrayna gibi gaza getiriyor ve þansýný deniyor, baþarabilirse Türkiye’yi hýrpalamak, bir yenilgiyle ulusal onurunu zedelemek ve iç karýþýklarla hem Kürdistan’ý kurdurmak hem de Ege’yi 12 mille komple Yunanistan’a baðlamak ve AKP iktidarýnýn devamýný saðlamak + + istiyor çünkü sadece AKP ile bu hedeflerine ulaþabilir. Asýl hedef bölünmüþ, zayýflamýþ ve gücünü yitirmiþ, bu coðrafyada artýk söz sahibi olamayan, kendi egemenlik haklarýný bile koruyamayan bir Türkiye. (Geniþletilmiþ BOP) 5-Olasý bir Yunan saldýrýsýnda Türkiye’nin stratejisi Trakya’dan girmekti ancak bunu engellemek için ABD oraya kendisi yerleþti ve Dedeaðaç’a muazzam yýðýnak yaptý. Belki Kozmik Oda ihanetinden öðrenmiþlerdir ama o strateji çöktü, Trakya’dan kara harekatý bence artýk yapýlamaz. 6-Savaþ gibi süper ciddi konuyu hamasi laflarla sadece aptallar konuþur. Yunanistan’ý tükürükle boðarýz, avcýlarýmýz bile yeter, mahalleyi toplar yüzerek gideriz filan gayrý ciddidir ve çok tehlikelidir. Birbirimizi aldatmamalý, gaza getirmemeli, olan biteni görmeye çalýþmalýyýz. 7- 48 saatte Yunanistan Türkiye’yi iþgal edecek tabi ki demedim. Bu zaten ABD ile bile mümkün deðil. Savaþ eðer çýkarsa aðýrlýklý hava savaþý olacak ve sadece 48 saat sürecek, baskýnda aðýr hasar alan Türkiye tam ortalýðý kasýp kavuracakken ABD her iki tarafý da durduracak dedim. Atan attýðýyla, yiyen yediðiyle kalacak, o yüzden uyanýk olmak ve buna fýrsat vermemek çok önemli.
8-Yunanistan bunu sadece, AKP’nin ihanetiyle ülkemize doldurulan milyonlarca cihatçýyý içeride harekete geçirdikleri, Hatay’da, Urfa’da, büyük þehirlerde ve her yerde Suriyeli, + + Afgan ve Pakistanlý cihatçýlarýn, PKK’nýn da Güneydoðu’da bir kalkýþma baþlattýðý süreçte uydurma bir bahaneyle yapabilir. Yani içerisi sýðýnmacýlar üzerinden karýþtýrýlýrsa ve Türkiye büyük bir iç güvenlik sorunu yaþarsa Yunanistan’a çok dikkat edilmeli. 9-Siyaseten ve ruhen bölünmüþ, ekonomisi aðýr yaralý, milli birlik ve beraberliði bozulmuþ, yurttaþlarýnýn büyük gelecek kaygýsý olan, GKB’ýyken esir alýndýðý halde istifa etme onurunu bile gösterememiþ liyakatsiz MSB tarafýndan yönetilen silahlý kuvvetlerimiz operasyonlarla + + zayýflatýlmýþken, kimsenin mevcut GKB’nýn adýný bile bilmediði, Devlette her mevkide ve makamda aðýr ehliyet ve liyakat sorunu olan, tarýmda, enerjide dýþa baðýmlýlýðý üst seviyede bir Türkiye bazýlarýnýn iþtahýný kabartabilir. 9-Bu korkunç senaryolarýn gerçekleþmesi için en riskli zaman seçim zamanýdýr. AKP’nin sandýkta kaybedeceði anlaþýldýðý an düðmeye basýlýp, önceden içeri sokulmuþ milyonlarca cihatçý, PKK ve Yunanistan harekete geçirilebilir. 10-Sadece uyanýk olun, asla olmaz demeyin, seçim günü ve öncesi, sonrasý günlerde her þeyin olabileceðini sakýn aklýnýzdan çýkarmayýn. Bu Türkiye’den intikamýný almak ve Geniþletilmiþ Büyük Ortadoðu Projesi hedeflerine ulaþmak isteyen emperyalizmin tek ve son þansýdýr. Ben bu kumarý oynayacaklarý ihtimalini ciddiye alýyorum ve hepimizin ciddiye almasý gerektiðini düþünüyor ve öneriyorum çünkü nasýl olsa akacak kan kendilerinin deðil Türk’ün, Kürt’ün, Suriyeli’nin, Afgan’ýn, Pakistanlý’nýn ve Yunan’ýn kaný olacak.
Asla olmaz demeyin, ya olursa? Deðerli Dostlar,
Bu yazdýklarým hakkýnda, Milli Güvenlik Kurulu eski Genel Sekreteri Em. Kurmay Albay Ümit Yalým’dan görüþ istedim.Yazdýklarýný aynen paylaþýyorum, buyurun durumun ciddiyetini kendiniz görün ve iktidardan da, muhalefetten de, TSK’dan da önlem almalarýný isteyin
https://twitter.com/nasuhmahruki/sta...11101630947333
Yer Ýmleri