-
Atatürkün adını resmini bol miktarda kullanan bu kardeşlerimizin PKK/hdp'lilerle kardiş kardiş söyleştiklerini, aynı dertlerle dertlendiklerini görünce insan deriiin deriiin düşüncelere dalıyor.
Atatürk, TC'nin en zayıf anlarında bile niçin Koçgirilerin SeyitRızanın Şeyhsaitin ve ülküdaşlarının kellesini kopardı da bir masa kurup Açılılıp saçılmadı acaba! Niçin.., Neden,.. Niçin...
PembeGötlü kardişlerim,bu çelişkiyi çözelim.. Sizin aslında Atatürk ile mirası ile uzaktan yakından bir ilginiz yok gözüküyor, ne dersiniz, anlaştık mı?
-
F
Fatih Altaylı: "Suriyeliler, eğer birkaç yıl içinde geri dönmemiş olurlarsa, Beşar Esad Arap tarihine altın harflerle yazılır.
Tek kurşun atmadan Anadolu'yu bir 'Arap yurdu' haline getiren büyük komutan olarak tarihe geçer."
https://twitter.com/etkilihaber/stat...8a7mH8V6Q&s=19
Eeee Altaylı, Sonuca gelelim.. Bu dediğinin arkasındaysan Cumhur/Millet'e oyvermemen zorla da olsa göndereceğiz diyen ATA'ya Zafer'e oy vermen gerekir.. Kime oy vereceğini açıkla..
-
Pek çok ünlü Sinan Oğan a oy verecek, ama mahalle baskısı varya hani o akpye maalettikleri mahalle baskısı.
Eğer bu ülkede yaşamaya devam edeceksen, mecbursun Zafer Partisine oy vermeye. Aksi hald ee bakın dün bir kızımız sapık bir sığınmacının kurbanı oldu. Bu oç ları gitmedikçe/gönderilmedikçe güvende olmayacağız. Biraz beyni olan zaten bunu anlar.
Another day in paradise
-
6 ay içinde emevi camiinde namaz kılacaktık, 6milyon suri bize girdi, eeeey akp li kardeşim bıkmadınız mı yeter artık bıkmadınız mı?
Önceden kime oy vereceğiz diyordunuz alın size alternatif. Yeter artık bir kerede değişiklik deneyin. 2018 den bu yana ümüğümüzü sıktılar, nefes bile alamıyoruz, gelin Dr Sinan Oğan a evet deyin. Zafer partisine oy verin. Bu düzen er yada geç değişecek siz akp liler istesenizde istemesenizde, gelin bu değişime katkıda bulunun. Ayak diremeyi bırakın.
Değişimin önünde duramazsınız o zamn gelin katkı verin.
Bahaneniz yok, kime oy vereceğiz demeyin. 57 yaşınd a donanımlı, bilgili, nazik kibar birleştiren hepimizi kucaklayan Sinzn Oğan a oy verin. Pişman olmayın
Another day in paradise
-
Yav hırsızlığın bu kadarına da pes yani, eeey cehape sloganda çalmazsınız ya!
Cemil Çiçek
@avcemilcicek
Kemal Kılıçdaroğlu'na Van'daki karşılamaya bakın. Kilometrelerce insan seli! Zafer yakın, meşaleleri yakın!
Yada iyi niyetli bakarsak, adamın bilinçaltının Zafer partisini desteklediğini görürüz
Another day in paradise
-
Dün bir suriyeli sığınmacı 23 yaşında gencecik bir kızımız görüşmeyi kabul etmediği için silah ile evet yanlış duymadınız silah ile öldürdü.
Bu olay x bir batı ülkesinde olsa içişleri bakanı istifa eder, dışişleri bakanı istifa eder tüm sivil toplum kuruluşları ayaklanır ülke yangın yeri olur.
Pekiii bizde ne oluyor, heeeeç bişeeey
Müstakbel iktidar, 2 yıl içinde bi zahmet göndereceğiz diyor.
Sivil toplum kuruluşları! Ne yapıyor fonlandıkları için ölü kedi taklidi yapıp, ama hergün Türkler zaten kadın öldürüyooor diyorlar.
Bir gün hepinizin karısını kızını tek tek öldürecekler neden biliyormusunuz, onların kültürlerine hayır dediğimiz için.
Oy verirken pısırık mıy mıy söylemlere iyi bakın. Bu sorun mıymıymıy ederek çözülecek sorun değil. Bu sorun masaya yumruk vurularak çözülecek sorun.
Oyunuzu Sinan Oğan ve Zafer partisine verin
Bir ayağı çukurda 74 yaşında egosu bu kdr yüksek birine değil.
Another day in paradise
-

Originally Posted by
decamercion
...Kemal Kılıçdaroğlu'na Van'daki karşılamaya bakın. Kilometrelerce insan seli!
Türk yurttaş, dikkatini çekerim Kılıçdarı Van'da %73 oy alan PKK/hdp coşkuyla karşılıadı.. Ama bize PKK'nın Kılıçdara suikast yaptığı söylenmişti. Biz de Kılıçdar gibi çok az koruması olan bir kişiye PKK'nın çok kolaylıkla yüzlerce kez fırsat bulabileceği uzaktan yakından suikasti başarabileceği halde neden yalnızca bir denemeyle bıraktığını bir türlü çözememiştik! Yoksa bu iş PKK Kılıçdara düşmanmış havası vererek Türk halkının kafasında kuşku kalmaması için yapılan bir tezgahmıydı? Evet bu görüntüye bakılırsa aynen durum buydu..
-
hep diyorum sistemin partileri aynı merkezden yönetiliyorlar. Yani ha akp ha chp, zamanında bu tür şeytani şeyleri fetöcüler akp de yapıyorldı şimid chp de yaptırıyorlar.
Another day in paradise
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri