iyi ki sen mahkemede hakim deðildin yanmýþtýk valla. zaten senin gibi bazý hakimlerin kafalarý ayný olduðundan bu memlekette hukuk kaðný hýzýnda ilerlemektedir. sen hangi hakla benim iddialarýmý spk dan izin almadýðým gerekçesiyle kabul etmeyeceksin? Varsalým hissem halka açýk deðil o zaman ne diyeceksin? Git çemiþkezek garipler mahalle muhtarýndan belge mi getir diyeceksin? Hukukta bu çifte standardý hangi akýlla burada jkalkmýþ öngörü olarak ortaya atýyorsun. sen sen ol çekil köþene dip not oku ya da hukuki teorileri araþtýr yaþýn genç bak ben 67 yaþýndayým ve 32 yýllýk borsacýyým. borsanýn ilk yýllarýndan beri buradayým. Anlamadýðýn konularda ahkam kesip milletin kafasýný bulandýrma. en azýndan git hukuk adamlarýndan bilgi al.þirketin avukatý deðilim diyorsun ama þirket avukatlarý þirketi savunma anlamýnda eline su dökemezler. sorduðum sorularýn hiçbirine cevap vermediðin halde cevap vermiþim diyorsun ve okuduðumu anlamamakla suçluyorsun beni. o zaman anlayacaðým dile konuþ da anlayalým. son çeyrekte elektriðe devlet %40 zam yapmýþ yani bunlardan aldýklarý elektriði %40 daha pahalý almasýna raðmen,net kar marjýnýn %70 den fazla olmasý gerekirken % 5 e inmesinin gerekçesini anlat da dinlesin herkes bay bilen.þirket bu sorularýma cevap vermek adýna beni aradý telefondan ama iþin içinden o da çýkamadý çünkü saçmaladýðýný anladý ve konu hakkýnda daha fazla bilgi alacak ve bana dönecek bakalým ne yumurtlayacak çok merak ediyorum doðrusu.
Bu arada ben spk dan izin almadan sikayet dilekçemi savcýlýða verdim. kimse de benden spk izin belgesi istemedi.noktaaaaaaaaaaaa

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri