Originally Posted by
ft-2
Þirket Yönetim Kurulu'nun 31/07/2023 tarihli kararý Çan2 Termik A.Þ.'nin 1.262.050.000.-TL'lik kayýtlý sermaye tavaný içerisinde kalmak kaydýyla, 800.000.000 TL'lik çýkarýlmýþ sermayesinin toplam satýþ hasýlatý 3.005.423.800.-TL olacak þekilde, Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedürü çerçevesinde belirlenecek pay satýþ fiyatýna göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarý kadar nakden artýrýlmasý, sermaye artýrýmýnýn mevcut pay sahiplerinin rüçhan haklarý tamamen kýsýtlanarak, Þirketimiz ana ortaðý Odaþ Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Þ.'ye tahsisli satýþ yöntemi ile þirkete koymuþ olduðu sermaye avansýndan karþýlanmak üzere yapýlmasý ve sermaye artýrýmý nedeniyle ihraç edilecek paylarýn tamamýnýn ana ortaðýmýz Odaþ Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Þ.'ye satýlmasý ve bu hususta Sermaye Piyasasý Kurulu ve diðer düzenleyici kurumlardan gerekli izinlerin alýnmasý için baþvuruda bulunulmasýna toplantýya katýlanlarýn oybirliði ile karar verilmiþtir.
--KESÝNLÝÐÝ OLMAYAN UCU AÇIK BÝR AÇIKLAMA ....bU prosedür ne diyormuþ ki, nasýl hesaplayacakmýþ?...
Yer Ýmleri