Bilanço öncesi çok sert oldu yönetim bilançoda terse yatýrýrsa hiç þaþýrmam beklenti altýnda bilanço s....ççarrrr odaþ
Bilanço öncesi çok sert oldu yönetim bilançoda terse yatýrýrsa hiç þaþýrmam beklenti altýnda bilanço s....ççarrrr odaþ
Þu yoruma ne gerek var. Ayrýca Zoren ile de alakasý yok, Zoren tavan tavan gitti bu bir kez bile tavan yapmadý. Beklenti altý bilanço da olmaz çünkü ortada beklenti yok. Kötü bilanço desen, rakamlar ortada. Ayrýca Mart’ta taban olduktan sonra ralli yapmýþtý. Sonrasýnda taban oldu mu bilmiyorum ama biri mal satayým dese alýcýlar düþükten karþýlayým dese taban olur zaten.
Maliyeti düþük olanlar açýsýndan sýkýntý yok Odaþ ta. Ayrýca en yüksek maliyet bende 5,30 bence rahat olmak lazým.
Olumsuz etkileyecek bir haber var mý?
Bugünkü hareketi tahtayý sýrf VBTS ye sokup mal düþürmek için yaptýðýný düþünüyorum.
Twitter'e þöyle bir göz gezdirdim de, elinde odaþ olmayan birsürü kiþi, elinde odaþ olan yatýrýmcýlar için üzülüyor, vahlanýyor, aðlýyor, çakýyor vs. Yahu, benim elimde odaþ var ama onlar kadar üzülmüyorum. Hatta hiç üzülmüyorum. Dünya garip bir yer oldu.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DÝYENE!
Bir yatýrýmcý, elindeki hisseye doðru vade için doðru deðeri biçtiðine inanýyorsa; fiyat dalgalanmalarýnda arkasýna yaslanýr ve durumun keyfini çýkarýr. Çünkü, iþin doðasýnýn böyle olduðunu bilir.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DÝYENE!
Yer Ýmleri