Anadolulu alp hocam malumunuz odaşın ky bilgilendirme gibi ahlakı olmadığı için odaşla ilgili kap haberini görünce ani refleksle burada paylaştım inşaallah 3. çeyrek güzel gelirde paylaşmak bana nasip olur.
Anadolulu alp hocam malumunuz odaşın ky bilgilendirme gibi ahlakı olmadığı için odaşla ilgili kap haberini görünce ani refleksle burada paylaştım inşaallah 3. çeyrek güzel gelirde paylaşmak bana nasip olur.
Teşekkürler Ases hocam açıklamanız için Odaş iyidir he kurumsallık olmayabilir patron kim bence çok önemli değil.Önemli olan şirketin yaptığı işten para kazanmasıdır diğer detaylar çok önemli değil hatta odaş hissesi halka açıklığı çok yüksek bir hisse fakat buda benim için önemli değil tarihinde temettü vermemiş hiç önemli değil.
Aşağıdaki konuda bir haber yayınlanmadı galiba
Özbekistan'ın Khorezm bölgesinde yer alan doğalgaz çevirim santralimizin kurulu gücü 128 MW'a ulaşmıştır. 12 MW'lık buhar türbini ile 18 MW'lık ilave yatırımın Ekim ayı içerisinde tamamlanması ve santralin 158 MW'a ulaşması hedeflenmektedir.
Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
kademeleri doldurarak geldi....
sadece 8.10 kademesinden 6 milyon lot alındı....
Düzeltme bitmiş gözüküyor hayırlı olsun, 15 hisseli portföyüme %5 ile eklemiştim. Son birkaç ayda burda yazılanları okuyunca, potansiyelini görüp , Eylül'ün başlarında ortalama 5 liralardan oranı %17 ye çıkarıp en yüksek oranlı hisse yaptım. Diğer hisselerde yükselmesine rağmen şimdi oranı %25 lere ulaştı yükselişle, bilgi paylaşanlara yazanlara teşekkür ederim.
Şirketi bilen arkadaşlar odaş spotta elektrik satıyor değil mi? Nasıl oluyor bu işler?
Dün elektrik takas fiyatı 3600 TL idi bugün 3900 mesela. Odaş bunun neresinde?
Cevaplayan olursa sevinirim.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Yer İmleri