ODAS portföye büyüme hissesi olarak dahil oldu. Mevcut yatýrýmlarý ile gelirlerini düzenli arttýrýrken, bunlarý maden vb. katma deðerli yeni yatýrýmlarla daha da büyüterek uzun yýllar büyüyerek ilerleyecek diye düþünüyorum. Faaliyet raporlarýný ve finansallarýný inceledikten sonra bu sonuca vardým. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Tüm ortaklara bol kazançlar dilerim...
Sn Azaz haklýymýþ önceki yazýlarýnda Odaþýn tavan olmasýný istemiyor ve hissenin sapýttýðýný yazýyordu haklý çýktý.Tek olumlu yönü Odaþ hissesi çift hanelere yerleþtiðini düþünüyorum.3 taban yaþamak kaderde varmýþ saðlýk olsun.2 tavan yaþadýk gerideyiz olmadý 2 tavan borcun var odaþ bu sana ceza olsun kýsmet tabi tavan yaþamak.
Þeffaflýk epiaþ'tan baktým Ekim 1 den 15 Kasým'a kadar günlük 3420 mw'lýk ikili anlaþma yapmýþ çan 2. Her saat için 285 mw.
Burada bir deðiþiklik yok. Üretim aþaðý yukarý ayný, ikili anlaþmalar ise aynen devam.
Voytron a gelelim ikili anlaþmalarda Eylül saat baþý 52,5 mw. Aylýk 630 mw.
Ekim 19 a kadar boyle devam etmiþ. Ekim 19 ile birlikte saat baþý ikili anlaþmalarda hep 72,5 mw satmýþ. Ekim 19 dan itibaren artýþ yüzde 38 olmuþ. Son ceyregin yarýsý bitti geriye kalan süre umarým böyle devam eder.
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yukarýda verileri verdim. Hesap ortada elektrik fiyatlarý düþmeyecekse kâr artmaya devam edecek.
Ayrýca özbekistan'dan 25 yýl boyunca doðalgazý ücretsiz alacak ve dolar kuruyla satacak ama þöyle bir durum var Özbekistan'da elektrik dünya piyasasýnýn altýnda netteki verilere göre. Oldukça ucuz.
Bir tane hisar regülatörü ve HES yapýlýyor. Madencilikte ilerlemeye çalýþýyor þirket.
Aralýk baþýnda da small cap a girecek.
Temel veriler iyi.
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yer Ýmleri