6.7 e kadar salabilþr onun altý 6.2 ama zannetmiyorum dünki kapanýþ 7.27 üzerinden 6.7 e deðip yol lmasý beklenebilir felaket tellalarý çogaldý odaþta bu aralar
6.7 e kadar salabilþr onun altý 6.2 ama zannetmiyorum dünki kapanýþ 7.27 üzerinden 6.7 e deðip yol lmasý beklenebilir felaket tellalarý çogaldý odaþta bu aralar
Geçen haftadan beri %30 bandýnda yükselen çok hisse var. Thyao, Sasa, Aksen vb. bunlardan istenmeyen açýklama Odas'dan isteniyor... SPK'nýn þu kaðýda Niðde Beton muamelesi yapmasýna gerçekten çok sinirliyim.
Endeks yeþil diye tutuyor tahtacý normalde düzeltmeye ihtiyacý var
Düzeltme yapacak olsa bile yeni zirve yapýp boða tuzaðý yapsa daha makul olur. Hem shortçularý bir kýsmý kapanýr hem de aþaðýdan alacaðým diye satanlarýn bir kýsmý yeni zirve yapýnca tekrar mala girer. Gerçi bana kalýrsa son gelen haberin ve düþük çarpanlarýn da etkisiyle diþe dokunur düzeltme falan yapmadan hýzla çift hane yapsa çok daha makul.
Biraz battý çýktýlý üzmeyecek ufak bir eksi kapanýþ istiyordum, nötr kapadýk. Güzel kapanýþ oldu.
Yunusu ve yönettikleri NNF'yi çok beðenirim. Bugün yayýnda ODAÞ üzerinde baya bir durdu. Fona aldýklarýný düþünüyordum geçen hafta tebliðden sonra, þimdi daha da çok ihtimal veriyorum buna. Ýsteyenler izleyebilir linki ekliyorum.
https://youtu.be/omJvumrzEf0?t=1234
Yer Ýmleri