ODAS ‘ýn derdi ne diye soran arkadaþlar için cevap VBTS kapsamýnda olmasý.. 16 Aralýk’ta bitiyor. Bir hafta öncedinden çýkýþ hareketleri baþlayabilir. O zamana kadar sýkýcý bir süreç devam edebilir diye düþünüyorum.
ODAS ‘ýn derdi ne diye soran arkadaþlar için cevap VBTS kapsamýnda olmasý.. 16 Aralýk’ta bitiyor. Bir hafta öncedinden çýkýþ hareketleri baþlayabilir. O zamana kadar sýkýcý bir süreç devam edebilir diye düþünüyorum.
"Ýyi bir planýn en büyük düþmaný, mükemmel bir planýn hayalini kurmaktýr."
Clausewitz
16 Aralýk 2022 Cuma---------------------- 1000- Odaþ Elektrik'in Olaðan Genel Kurul Toplantýsý gerçekleþtirilecek. 1400- Çan2 Termik'in Olaðan Genel Kurul Toplantýsý gerçekleþtirilecek. Bakalým Genel Kuruldan belki güzel haberler gelir.
Þu anda odas'ýn verebileceði en güze haber, 150-200 mw'lýk elektrik santralleri kurmak olur. Hele Avrupa'nýn herhangi bir yerinde olursa...
Ýnþallah olur.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DÝYENE!
Uzak geleceði fiyatlama geneldr aþýrý fiyatlamanýn ve muhtemel manipülasyonun iþaretleri, bizden uzak olsun. (Bir þirket 2023’te cirosunu, favökünü ve karýný katlayacaksa o baþým üstünde.) Olaya bilanço açýsýndan bakýnca da enflasyonist ortamda anlamý kalmayan DD’yi deðil de FD/Favök’ü referans almak lazým. Onda da Odas’ýn Ayen hariç rakibi yok. Seneyi 4 milyar Favök ve 0 net borçla kapasak mevcut fiyatla FD/Favök yaklaþýk 4 olur. Sektörde ortalama 13 falan ama bana 6-7 FD/Favök yeter.
Dediðiz þekil 20 TL fiyat çýkar sektör gibi abartsa 30 TL yapar sene sonu ne olacak çok merak ediyorum elektrik fiyatlarý düþmezse altýn trafý faaliyete geçse belki sektör ortalamasýnda degerleme görür yönetim ne vaadedecek bakýp görelim
Yer Ýmleri