Aydem elektriðinin yarýsýný ikili anlaþmalar ile spotta satacaðým demiþ 2023 te.
Yekdem den çýkarmýþ bazý santrallerini.
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aydem elektriðinin yarýsýný ikili anlaþmalar ile spotta satacaðým demiþ 2023 te.
Yekdem den çýkarmýþ bazý santrallerini.
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Herkes ayný hareketlere bakýp ayný anda alým ve satým kararlarý alýyorsa bilemem, ancak bu kadar benzer W hareketi tekrarý ve bunlarýn ufak sapmalarla üç aþaðý beþ yukarý ayný simetrik uzunlukta ve zamanda oluþmasý bunun serbest piyasa aktörlerine göre izah edilmesini zorlaþtýrýyor. Bu kadar raslantýsal sonuçlar da olamaz. Belli ki son dönemde tahtada birileri planlý bir hareket silsilesi içerisine girmiþ. Eðer son hareket de benzerlik arz eder ve 29 Aralýk gibi iþaretli noktaya gelirse durum çok belli olacak. Aslýnda ellerini bu kadar açýk etmeleri normal bir durum deðil. O sebeple hareket tarzlarýný deðiþtirmeleri de olasý. Merakla takip ediyorum. Böyle bir hareketin olma ihtimalini tahmin etsem de ya olmazsa deyip son tepelerde dönüþ olduðunu bellli ettikten sonra satýþ yapmamýþ olmaktan piþman oldum. Ancak kristal küremiz yok maalesef, sadece ana piyasa aktörlerinin fiyat hareketlerinin davranýþ modellerini anlamaya çalýþýyoruz.
Bana göre Olasý Senaryolar:
a) Bir sonraki harekette ya mavi bölgeden satýþ yedirip yükselen üçgen görünütüsünü bir süre daha devam ettirecekler.
b) Ya da sarý trend bandý içerisinde hareket edecekler. (Tabi ikinci senaryo ilk senaryo limitleri içerisinde bir süre kalýnarak da devam edebilir, illa ki hemen üst banda kadar götürecekler anlamý taþýmýyor bu senaryo)
Kendi gözlemlerimdir, yatýrým tavsiyesi deðildir..
Son düzenleme : deva-i dert; 24-12-2022 saat: 07:46.
"Ýyi bir planýn en büyük düþmaný, mükemmel bir planýn hayalini kurmaktýr."
Clausewitz
4 harekette toplam 11 tl marj vermiþ,1.5 dan 12.50 ye zaten 11 tl verdi.Bu hafta 5.hareket,11.05 den baþlattý.
sayýn loruhlano
maç 12-0 bitmiþ ama bir yenilenebilir hikâyesi olmayýnca olmuyor.
bir kömürcü olarak yenilenebilir enerjiye inanmýyorlar mý?
Yer Ýmleri