Hayýrlýsý artýk,kül satýþýný hiç duymamýþtým.Artýðý bile satýyor.
Hayýrlýsý artýk,kül satýþýný hiç duymamýþtým.Artýðý bile satýyor.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
hocam hem de abd ye satýyor çimento sanayinde kullanýlýyormuþ
Odas,ciddiye alýnacak bir þirket olduðunu ispatladý,her ne kadar ceza ,bir miktar önünü kesse de özbekistan yatýrýmý bunu telafi edecektir,ÝNÞAALLAH.
Endeks 5000 i kýrdý,üstünde kapatmasý halinde,5500-5700 e lere yelken açabilir.Aramco,M.þimþek kadrosu ile gelecek ve Kavcýoðlu gidecek haberleri endeksi coþturdu,,bu ahvalde Odas da,,eski zirvelerini test etme imkaný bulabilir,,gidiþat iyi þu anda.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Can termik santralinin 2003 2004yýllarýnda iþlerinde bulundum. Kalebodur seramik fabrikasý da çan ilcesindedir. Sonradan dogalgaza çevrildi diye biliyorum. Ancak ilk çalýþtýðýnda kömürle çalýþýyordu.. Burdan çýkan kömür kulunun seramik ve çimento sanayisinde kullanýldýðýný biliyorum. Kalebodur fabrikasýnýnda bu külü aldýðýný biliyorum
Patron servet yýðma peþinde deðil,öyle olsa çan ý 3.96 dan arz etmez (bölünmemiþ fiyatý) 100 tl den arz ederdi,yatýtýmcýsý da kazansýn istedi,tek derdi,bir an önce borçlardan kurtulup daha çok kar etmek,bunu yatýtýmcýsý ile paylaþmak.
3.çýkýþ dalgasýný tamamlamýþ görünüyor.4.75-7.21 arasý %52 prim yaptý,,,biraz salmasý normaldir.Dikkatli olmakta fayda var.
bu hisseden bir halt olmayacaðýný anladým.bugün itibarýyla hepsini sattým.neden mi
1-ilk çeyrekte özbekistandan kar yazmamasý bunlarýn hýrsýz olduðunu göstermiþtir. full kapasite çalýþmasýna raðmen,doðalgaz maliyeti sýfýr olmasýna raðmen 50 milyon kar yazmasý utanýlacak biþey. ben en az 500 milyon kar bekliyordum oradan
2-)ikinci çeyrekte 1.2 milyar ceza ödendiðinden,ikinci çeyrekte en az 1 milyar zarar yazar.
3-) yýlsonuna kadar bu zararý zor kapatýr.2023 ü zararla kapatýrsa hisse 4 altýna iner.
bundan artýk bi mok olmayacaðý belli. patronlarý hýrsýz çalýþanlþarý yalancý,yatýrýmcý iliþkiler müdürü mehmet bey tam tokatlýk þeref yoksunu. zaten þirkete mail attým.dedim ki genel kurulda o mehmet beyi tokatlaycaðým. demedi deme. sadece onu deðil patronun da hýrsýz olduðunu orada haykýracaðým ve tutanaklara geçirteceðim. þirkete bunu da mail attým.burak beyin dikkatine diye yazdýðým mailde kendisinin hýrsýz olduðunu belirttim ama adamlarda utanmak yok. küfür ettim gene tepki yok. özbekistanda kazandýklarýný elden alýp aralarýnda paylaþýyorlar belli.gerekirse savcýlýða suç duyurusunda bulunacaðým.
velhasýl bekleyenlere bol kazançlar ve sabýrlar dilerim.
ben ege profil aldým.beklentim 1 yýlda 3 kat.
YTD.
Yer Ýmleri