Ýngiltere Saðlýk Bakaný Matt Hancock'un, 15 yýllýk eþini evli danýþmanýyla aldattýðý görüntüler ortaya çýktý.
![]()
Ýngiltere Saðlýk Bakaný Matt Hancock'un, 15 yýllýk eþini evli danýþmanýyla aldattýðý görüntüler ortaya çýktý.
![]()
Afyonkarahisar'ýn Ýscehisar ilçesinde bir eve baskýn düzenleyen polis, kaçak kazý yapan 7 kiþiyi gözaltýna aldý.
Þüphelilerin, evin altýna tünel kazýp tarihi eser ve sütunlarýn bulunduðu yeraltý þehrini ortaya çýkardýðý belirtildi.
Ankara'da, veteriner kliniðinde çalýþan Yunus Emre Ç.'nin (25) çoðaltmak ve satmak için evde kötü þartlarda baktýðý 10 kedi, 9 köpek ve 2 ördeðe Doða Koruma ve Milli Parklar Müdürlüðü ekiplerince el koyuldu.
Ekipler, hayvanlara el koymak için iþlem baþlatýnca Yunus Emre Ç., tepki gösterdi.
Kendisini savunan Yunus Emre Ç., "Bu köpek bana geldiði zaman hamileydi. Kediler de hamileydi. Ördeklere bakýyorum, ölmüþ orada. Ben bu hayvanlarý kesinlikle satmýyorum. Kendim için besliyorum onlarý. Ayrýca tanýdýklarýma daðýtýyorum. Köpek yeni doðum yaptýðý için o hale geldi. Tedavilerine baþlayacaktým" dedi.
Space Perspective, ilk test uçuþunu gerçekleþtirdikten hemen sonra 2024'te baþlayacak geziler için biletlerin satýþa açýldýðýný duyurdu.
Balonla uzay yolculuðunun bedeli 125.000 dolar olarak belirlendi.
Ýstanbul Arnavutköy Þamlar Gölü'ne akan dere, býrakýlan kimyasal atýklar sonucu renk deðiþtirdi.
Dereden su içen hayvanlarýn öldüðü belirtiliyor.
abd istihbaratý UFO'larý kabul etti.
Hazine ve Maliye Bakaný Lütfi Elvan; "Ýkinci çeyrekte %20 büyüme bekliyoruz"
Yer Ýmleri