Ebru Þallý, "Yiyorum ama kilo almýyorum" dedi.
Youtube kanalýnda yaptýðý yayýnda, önüne koyduðu altý kavanoz tatlýnýn hepsini yiyen eski manken, "Herkes bana '40-45' kilo diyor, öyle bir þey yok" diye konuþtu.
Ebru Þallý, "Yiyorum ama kilo almýyorum" dedi.
Youtube kanalýnda yaptýðý yayýnda, önüne koyduðu altý kavanoz tatlýnýn hepsini yiyen eski manken, "Herkes bana '40-45' kilo diyor, öyle bir þey yok" diye konuþtu.
Adana'da kimliði belirsiz kiþi veya kiþiler tarafýndan göl kenarýna yaklaþýk 300 civciv býrakýlarak, civcivler ölüme terk edildi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...dildi-6551273/
Bayram tatili dönüþünde yoðunluða kalmak istemeyen vatandaþlar erken yola çýktý.
Çanakkale feribot iskelesinde 2 kilometre uzunluðunda araç kuyruðu oluþtu.
Yaþanan yoðunluk nedeniyle feribotlar tarifesiz sefer yapýyor.
Tesla'nýn araçlarýnýn bazý kýsýmlarýný farelerin yediði ortaya çýktý.
Konuyla ilgili açýklama yapan Tesla servis danýþmaný Jose Solis, "Bu durum tasarýmda veya kullanýmda bir 'kusur' olarak kabul edilmeyecektir. Tesla'nýn kontrolü dýþýnda çok fazla faktör olduðunu düþünürsek, bunu bir garanti veya onarým kapsamýna alamayýz" dedi.
Diðer taraftan abd’de yaþayan birçok kullanýcý tarafýndan rapor edilen durumda, özellikle park halindeki araçlarýn tamponlarýnda, yalýtým malzemelerinde ve kablolarýnda fare izlerine rastlandýðý aktarýlýyor.
Yer Ýmleri