“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
Ýrlanda'nýn Galway kýyýsýndan biraz uzakta yer alan Omey Adasý artýk sadece bir kiþiye ev sahipliði yapýyor.
Hayvanlara tecavüz eden ve çektiði iðrenç videolarý kendisi gibi sapkýnlarla paylaþan bir adam, 27 suçtan 6 yýl hapse mahkum edildi.
Ünlü modellerin sosyal medyada üstsüz jean ile çekilmiþ fotoðraflarýný paylaþmasýyla yepyeni bir trendimiz oldu.
Þu an sosyal medyada üstsüz fotoðrafýný paylaþan pek çok kullanýcý görebilirsiniz ...
Bir dönem Silikon Vadisi'nde mühendis olarak çalýþan Scotty Allen, Çin'den aldýðý parçalarla kendi iPhone'unu yaptý.
Yer Ýmleri