Aralarında Apple, Microsoft ve Walmart gibi dünya devlerinin bulunduğu 50 şirketin, daha az vergi ödemek için offshore hesaplarında yaklaşık 1,6 trilyon dolar tutuğu açıklandı.
Aralarında Apple, Microsoft ve Walmart gibi dünya devlerinin bulunduğu 50 şirketin, daha az vergi ödemek için offshore hesaplarında yaklaşık 1,6 trilyon dolar tutuğu açıklandı.
İngiliz parlamentosu tarafından ülkeyi AB'den ayırma kararının verildiği Brexit referandumuna Rusya ve Çin'den müdahale edilmiş olabileceğine ilişkin bir rapor yayınlandı.
Kilis'te Suriyeli kadın dilenciye 'peçeyi aç 5 TL vereyim' diyen adam ile oğlu, Suriyeli bir erkek tarafından bıçaklandı.
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
Yer İmleri