“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
Grönland’da buzullar eridi, ABD’nin gizli silahlarýný ortaya çýktý
ABD'nin yýllar önce Grönland'a kurduðu nükleer üs buzlarýn erimesiyle ortaya çýkabilir ve tonlarca kimyasal madde denize salýnabilir.
Soðuk savaþ zamanýnda 200 kiþilik bir ekip tarafýndan nükleer güç ile inþa edilen þehir, Amerika tarafýndan “Project Iceworm-Buzsolucaný Projesi” olarak adlandýrýldý. Þehrin altýnda 4000 kilometre uzunluðundaki tünelde SSCB’ye karþý kullanýlmak üzere 600 adet balistik füze yerleþtirildi. Soðuk savaþ zamanýnda hükümetlerin gizli çalýþmalarýnýn en büyük kanýtlarýný içeren þehir, buzullarýn altýnda gizemini koruyor.
Manisa'nýn Ahmetli ilçesinde kýzýnýn erkek arkadaþýnýn kapýyý zorladýðýný düþünen þahýs, kapý arkasýndan tek el ateþ ederek karýsýný vurdu. Kýzýnýn çýðlýk sesiyle kapýyý açan adam karýsýný kanlar içinde yere yýðýlmýþ halde bulurken, talihsiz kadýn kalbine isabet eden tek kurþunla hayatýný kaybetti.
Ali Aðaoðlu'nun, 2011’de ÝTÜ’ye baðýþladýðý, Türkiye'ye gelen ilk elektrikli araç Tesla'nýn kullanýlmayýp bir kenara atýldýðý ortaya çýktý.
Yer Ýmleri