Aydýn'ýn Karpuzlu ilçesine baðlý Gölük Mahallesi'nde görev yapan bir imam tayini çýkýnca 3 yýl boyunca ikamet ettiði caminin lojmanýný balyozla yýkarak köyden ayrýldý.
Ýmamýn görülmemiþ öfkesi herkesi þaþýrtýrken, yeni gelecek imamýn kalacak yeri olmadýðý için köye gelemediði belirtildi.
Þarkýcý Ceylan Ertem, konuk olduðu Misafir Odasý adlý programda ;
"Hepimizin içinde kadýnlarý arzulayan bir yan var. Bunu kimse inkâr etmesin. Ben kadýnlarý da erkekleri de çok seviyorum. Ýnþallah, Allah'ým, senden tek bir isteðim var: Bir kadýnla aþk yaþamak. Ama þu an erkekleri hâlâ çok seviyorum. Erkeklerden vazgeçemedim ama…"
Çin'in Nanning kentinde bir bankada çalýþanlar, sabah toplantýsý yaparken tavandan piton yýlaný düþtü.
Ýzmir'de, para karþýlýðýnda erkek çocuklarý öpüþtürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabýndan paylaþan sosyal medya fenomeni 'Gagabulut' lakaplý Bulut Altuð müstehcenlik suçu iþlediði gerekçesiyle gözaltýna alýndý.
Canlý yayýnda konuk olan boksör Deontay Wilder, sahnenin yanýnda yer alan maskota sað kroþe vurdu.
Yumruðun þiddetiyle maskot kostümündeki göz fýrlarken, kostümü giyen kiþinin de çenesinin kýrýldý.
Ýstanbul Sarýyer’de babasýyla birlikte otomobil sürmeyi öðrenen genç kýz, direksiyon hakimiyetini kaybederek markete daldý.
Yer Ýmleri