Adana'da, çið köfte sipariþini geç getirdiði iddiasýyla iþletmenin aracýna pompalý tüfek ve kurusýký tabancayla ateþ eden 2 þüpheli gözaltýna alýndý.
Adana'da, çið köfte sipariþini geç getirdiði iddiasýyla iþletmenin aracýna pompalý tüfek ve kurusýký tabancayla ateþ eden 2 þüpheli gözaltýna alýndý.
Çin'de iki çocuðu öldürme suçuyla yargýlanan bir mahkum 26 yýl cezaevinde kaldýktan sonra delil yetersizliði dolayýsýyla serbest býrakýldý.
Yalova'da kendilerini polis olarak tanýtarak FETÖ'ye yönelik soruþturma yürüttükleri bahanesiyle bir çifti yaklaþýk 1.000.000 lira dolandýrdýklarý iddia edilen 2 zanlý tutuklandý.
Almanya'nýn Oberfranken vilayetinde bir sürücü hýz limiti 70 km/s olan bir yolda hýz sýnýrýný 11 km/s aþarak seyahat edince radara yakalandý.
26 yaþýnda sürücü normal þartlarda 11 km/s'lik hýz aþýmý için 20 euroluk bir ceza ödemesi gerekiyor.
Polisten yapýlan açýklamada sürücünün radar kamerasýnýn kendisini görüntülediðini fark ederek el hareketi yaptýðý ve bu sebeple cezasýnýn 75 kat artýrýlarak 1500 euroya yükseldiði belirtildi.
Bu cezaya ek olarak sürücüye 1 aylýk trafiðe çýkma yasaðý getirildi.
Arazi anlaþmazlýðý yüzünden telefonda baþlayan tartýþma kavgaya dönüþtü.
Oðlu ve gelinini tüfekle öldüren baba gözaltýna alýndý.
Antalya'nýn Manavgat ilçesinde 8 yaþýndaki kardeþini ormanlýk alanda býçaklayarak öldüren þahýs, çýkarýldýðý mahkemece tutuklandý. Aðabey mahkemede ifadesinde, "Ben bilerek ve isteyerek öldürdüm. Babam bana ve diðer kardeþime ilgi göstermezken kardeþim Taha’nýn üzerine titriyordu. Bu yüzden sýrf babam acý çeksin diye sevmeme raðmen kardeþimi öldürdüm. 15 gündür onu nasýl öldüreceðimi tasarlýyordum" dedi.
Arda Turan ;
"Biliyorum insanlar beni seviyor. Yolda yürürken herkes bana ayaða kalkmamý ve geri dönmemi söylüyor. 24 yaþýma kadar iyiydim. Arda'ydým, altýn çocuktum. Ama baþarý gelince, güzel arabalar gelince iþler deðiþti. Artýk insanlar benim krizde olmamdan mutlu oluyor."
Þiþli'de sevgilisi tarafýndan takside darp edilen kadýn, taksicinin ihbarýyla kurtuldu.
Ancak polisi gören kadýn, darp eden sevgilisinin gözaltýna alýnmamasý için direndi.
Ýkna edilen çift tedavi için hastaneye kaldýrýldý.
Yer Ýmleri