“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
Adana'da 7 yýl önce yemek borusu ve akciðer kanseri teþhisi konulan 11 çocuk, 6 torun sahibi Abdurrahman Bulut, 6 ay ömür biçilmesine raðmen yüzde 90'ý metalden oluþan yemek borusu ile hayata tutundu.
Kayseri yaklaþýk 15 köpeðin saldýrýsýna uðrayan ve 80 yerinden ýsýrýlan 52 yaþýndaki Hatice Uygur, "Tarla içinden gidiyordum. Önce bir köpek bana yaklaþtý ve üzerime gelerek havladý. Ardýndan da tarladaki yaklaþýk 15 köpek üzerime saldýrdý" dedi.
Þanlýurfa'da, 3 ay boyunca 500 lira kira ile elektrik ve su parasýný ödeyemeyen hurdacý 48 yaþýndaki Veysi Hurma, ev sahibi tarafýndan evden çýkarýlýnca, kullandýðý gardýrobu, 2 metrekarelik tek gözlü mobil eve dönüþtürdü.
Yer Ýmleri