Kylie Jenner, 1 milyon dolar deðerindeki bir oda dolusu çanta koleksiyonunu sosyal medyada paylaþtý.
Jenner'ýn koleksiyonunda en pahalý çanta 34.700 dolarken en ucuz çanta ise 3.690 dolar deðerinde.
Kylie Jenner, 1 milyon dolar deðerindeki bir oda dolusu çanta koleksiyonunu sosyal medyada paylaþtý.
Jenner'ýn koleksiyonunda en pahalý çanta 34.700 dolarken en ucuz çanta ise 3.690 dolar deðerinde.
Mehmet Aydýn, Çiftlik Bank Whatsapp grubundan az önce bir ses kaydý yayýnladý. Üyeleri, eski eþini, ortaklarýný ve devleti suçlayan Mehmet Aydýn "borcumu ödeyeceðim. Herkese geçmiþ olsun diyorum, büyük geçmiþ olsun diyorum." dedi.
Bartýn Ýl Milli Eðitim Müdürü Yaþar Demir ; "Baþý açýk kýz görünce sinirleniyorum"
Ýstanbul Maslak’ta gelen bir çaðrý üzerine müþteriyi almak için konser salonuna giden UBER sürücüsü, kimliði belirsiz 10 kiþi tarafýndan dakikalarca dövüldü. Aðzý ve yüzü kan içinde kalan sürücünün aldýðý darbelerle 3 diþi kýrýldý.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Þanlýurfa'da bir okul etkinliðinde veliler arasýnda silahlý kavga çýktý. Husumetli iki ailenin karþý karþýya geldiði olayda 3 kiþi yaralandý. Olaydan etkilenmemeleri için çocuklara velilerin oyun oynadýðý söylendi.
Yer Ýmleri