“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
Denizli'de Milli Eðitim Müdürü 'Torpil listesi'ni yanlýþlýkla grupta paylaþtý
Denizli Acýpayam Ýlçe Milli Eðitim Müdürü, temmuzda atanacak okul müdürlerinin listesini yanlýþlýkla Whatsapp grubuna yolladý
Denizli Acýpayam Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Ýbrahim Çiçekdemir'in daha sýnav yapýlmadan ilçedeki okullara temmuz ayýnda atanacak okul müdür ve müdür yardýmcýlarýnýn listesini yanlýþlýkla WhatsApp'tan 'Okul Müdürleri' grubuna gönderdiði ileri sürüldü. Eðitim-Ýþ Sendikasý Denizli Þube Baþkaný Namýk Kemal Aydoðan, 'Torpil listesi' olarak nitelenen ve kýsa sürede yayýlan listeye basýn açýklamasý ile tepki gösterirken, Denizli Ýl Milli Eðitim Müdürü Mahmut Oðuz, ididalarla ilgili inceleme baþlattýklarýný söyledi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri