-
Almanya Lünebach'da, aşırı yağışlar sebebiyle selin vurduğu bölgede bulunan Eifel hayvanat bahçesinden, 2 aslan, 2 kaplan ve bir jaguar kaçtı.
-
Denizli'nin Çivril ilçesinde 61 yaşındaki Selami Çorbacıoğlu, bahçesindeki meyve ağaçlarına zehir atarken tıkanan pompanın ucunu ağzıyla açmaya çalıştıktan sonra fenalaştı.
Zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan Çorbacıoğlu hayatını kaybetti.
-
Facebook'un Apple, Microsoft, Samsung ve BlackBerry gibi cihaz üreticilerinin kullanıcı verilerine izinsiz olarak erişmesine izin verdiği iddia edildi.
-
Rusya'nın ABD'de seçimlerine müdahale ettiği iddiasıyla süren soruşturma nedeniyle zor günler geçiren Başkan Trump, kendisi hakkında af çıkarma yetkisine sahip olduğunu söyledi.
-
Çin'de 50 yaşındaki bir adam, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.
Kabızlık sorununu çözmek için adamın 30 santimetre uzunluğundaki bir patlıcanı anüsünden vücuduna soktuğu ve burada kaldığı belirtildi.
-
Eşref Kolçak: Yeni nesil bana selam bile vermiyor.
-
Fransa'nın güneydoğusunda yaşayan bir loto talihlisi, ülkedeki "Benim milyonum" adlı sayısal loto oyununu iki yıldan kısa süre sonra ikinci kez kazandı.
Matematikçilere göre bu ölçüde şans 16 trilyonda bir ihtimal.
-
Güney Kore Seul'de, bir kişi ABD Büyükelçiliği'ne otomobil girdi. Gözaltına alınan adam, "Bana yardım edin, ben Kuzey Kore'den kaçtım ve ABD'ye gitmek istiyorum" diye yardım çağrısında bulundu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri