Gaziantep'te Suriyeli ailesinin öldü sanarak gömmek istediði bebeði, mezarlýk çalýþanlarýnýn ihbarý üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi kurtardý.
Gaziantep'te Suriyeli ailesinin öldü sanarak gömmek istediði bebeði, mezarlýk çalýþanlarýnýn ihbarý üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi kurtardý.
Beyonce turne kapsamýnda çýktýðý konserde, 3 saatte 10 kýyafet deðiþtirdi.
Acun Ilýcalý, "Survivor" adlý yarýþma programýnda kimin elenip kimin kazanacaðýný önceden sosyal medyadan yayýnlayan kiþiler hakkýnda savcýlýða þikayette bulundu.
Güney Kore Seul'de, bir kiþi ABD Büyükelçiliði'ne otomobil girdi. Gözaltýna alýnan adam, "Bana yardým edin, ben Kuzey Kore'den kaçtým ve ABD'ye gitmek istiyorum" diye yardým çaðrýsýnda bulundu.
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
Rusya lideri Vladimir Putin'in ülkesinin Suriye Savaþý'na müdahalesini, Rus Ordusu'nun savaþ kabiliyetini geliþtirmek ve yeni silahlarý denemek için "paha biçilemez bir fýrsat" diye nitelediði belirtildi.
Çin'in kuzeyindeki Þian þehrinde, akýllý cep telefonlarýna bakarak yavaþ yürüyen yayalar için ayrý bir þerit oluþturuldu.
Yer Ýmleri