-
Konya'da, Irak Türkmen'i komşularının çocuklarının patlattığı torpile sinirlenen Mehmet K. (19), pompalı tüfekle eve ateş açtı.
Açılan ateş sonucu evde bulunan 9 kişi vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı.
Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olaydan sonra kaçan şüpheli ise yakalandı.
-
Bulunsunn ...

Originally Posted by
Pert
-
Koray selam , senle biz bir araba otomobillerle ilgili bir hissenet formunda yazisiyormuyduk
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Dünyada her yıl yapılan insani yardımların haritasını çıkaran İngiltere merkezli Kalkınma İnisiyatifleri Örgütünün raporuna göre, Türkiye geçen yıl yaptığı 8,07 milyar dolar yardım ile dünyada en çok insani yardım yapan ülke konumuna yükseldi.
-

Originally Posted by
frappe
Koray selam , senle biz bir araba otomobillerle ilgili bir hissenet formunda yazisiyormuyduk
SM-G930F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam,
hatırlayamadım arkadaşım,
HisseNet'de SUV başlıklı konuda yazıyorum ...
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=546
-

Originally Posted by
Koray
Tamam dogru Suv du . Eski forum yazilari tamamiyle silindi mi Koray
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Reza Zarrab, New York'taki Hakan Atilla davasında mahkemede şahitlik yaptıktan sonra ilk kez, üstelik New York sokaklarında görüntülendi.
-
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Ardern suikaste kurban giden Pakistan Başbakanı Butto'dan sonra görevi başında anne olan 2. başbakan olarak kayıtlara geçti.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri