Originally Posted by emrek83 Gelirse bu ana tanıklık yapmak isterim Haber et abi Hahahahah ama arada bir bizi yalnız bırakman şartıyla haberdar ederim!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Originally Posted by latino Hahahahah ama arada bir bizi yalnız bırakman şartıyla haberdar ederim! Yok abi o âna tanık olmam [emoji16][emoji16] SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by emrek83 Yok abi o âna tanık olmam [emoji16][emoji16] SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi inanmayın sn latino emrek bu aralar kendinde değil iş farklı yerlere gide bililr gecen gün sevda ablaya sarkıyordu
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Originally Posted by MR&MRS inanmayın sn latino emrek bu aralar kendinde değil iş farklı yerlere gide bililr gecen gün sevda ablaya sarkıyordu Yahu sadece takdir etmiştim [emoji41]Yoksa sevda ablam dünya ahiret bacım [emoji14] SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by emrek83 Yahu sadece takdir etmiştim [emoji41]Yoksa sevda ablam dünya ahiret bacım [emoji14] SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi tamam üstat inandım
Forum Rules
Yer İmleri