-
Hindistan'da bir kütüphanede bulunan el yazması, yüzyıllardır okunamıyor.
Yazının hangi dilde ve tam olarak ne zaman yazıldığı konusunda araştırmalar ise devam ediyor.
-
Hindistan'da geliştirilen bir projede, ateş üzerinde ısıtıldıkça elektrik enerjisi üreten çaydanlığa entegre edilmiş Wi-Fi internet erişim noktasına dönüşüyor.
-
Bolu'da, TEM yolunda seyir halindeki TIR'ın aksından kopan lastik ve jant, karşı şeritten gelen minibüsün camını kırarak içeri düştü.
Kazada, jant ve lastiğin çarptığı minibüs sürücüsü Ahmet Dönmez öldü, 4 kişi yaralandı.
-
Çeşme'de bir beach'te konser veren Demet Akalın'ın 7 bin TL'lik bluzu, sosyal medyaya damga vurdu.
-
Ümraniye'de girdiği apartmanda bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 3 yıl 9 aylık hapis cezası alan sanık İstinaf Mahkemesi'ndeki duruşmada kendisini, "Annem sandığım için sarıldım" sözleri ile savundu.
-
Aydın'da, şarj cihazı görünümlü kumar makinesiyle gençleri kumara alıştırdığı iddia edilen bakkal gözaltına alındı.
-
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
-
Ajda Pekkan, "Nefes aldıkça şarkı söylemek istiyorum"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri