-
-

Originally Posted by
Koray
Benim tahmin de 97.369 idi. Ama dalgınlıkla 11:00 den sonra yazmışım.
Sn. Güneysu ya bayaa yakın yazmışım.
Bayaa yakın
-

Originally Posted by
anti panik
Benim tahmin de 97.369 idi. Ama dalgınlıkla 11:00 den sonra yazmışım.
Sn. Güneysu ya bayaa yakın yazmışım.

Bayaa yakın

Originally Posted by
ayhan53
adama engel olamıyyoruz heryerden her an geliyor

-
Sirkeci'de tarihi Büyük Postane binasının restorasyonunda, restoratör olarak çalışan 23 yaşındaki Dilek Dayar iskeleden düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada restorasyonu yürüten taşeron firmanın şantiye şefi tutuklandı.
-
Türkiye ile ABD ilişkileri arasında son dakika haberlere göre; ABD, Türk İçişleri Bakanı ve Adalet Bakanı'nı kapsayacak bir dizi yaptırım uygulama kararı aldı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada yaptırımların nedeni olarak rahip Brunson'ın tutukluluk halinin devam etmesi gösterildi.
-
Karabük’te ailesini görmek için izne gelen 27 yaşındaki Savcı İbrahim Yıldız, tarlada ailesine yardım ederken yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
-
İstanbul Beykoz'da 12 yaşındaki kız çocuğu kapatıldığı evde günlerce istismara uğradı.
Yapılan soruşturma kapsamında Y.Y.'nin 15 kişi tarafından alıkonularak kapatıldığı evde 3 gün boyunca istismara uğradığı ortaya çıktı.
Ailenin ihbarı üzerine ortaya çıkan olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.
-
Alaska'da bir kasabadaki hükümet çalışanları, bilgisayar sistemlerini etkileyen fidye yazılımı nedeniyle daktilo kullanmaya başladı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri